in

Ponuda poslova u Istri – Traže se marketing menadžeri, građevinski radnici, prodavači, kuhari, konobari…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Actum zapošljava samostalnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Istri. Rok prijave je 21.9. Potrebna je završena ugostiteljska škola i radno iskustvo od dvije godine. Traži se znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

S.I.C. d.o.o. traži referenta održavanja (m/ž) u Višnjanu. Rok prijave je 14.9. Potrebna je kvalifikacija elektrostrojarskog smjera ili srodnih smjerova. Prijavite se.

posao.hr za klijenta traži marketing managera (m/ž) i property managera (m/ž) u Istri. Potrebni su visoka stručna sprema, komunikativnost, poznavanje engleskog jezika, kreativnost i izvrsno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 17.9. Aplicirajte.

CCC zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 14.9. Uvjeti su srednja stručna sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, poželjno iskustvo rada u prodaji, komunikativnost te dobre organizacijske i prodajne vještine. Aplicirajte ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži samostalnog komercijalista za ključne kupce (m/ž). Lokacija rada je Umag, a rok prijave 30.9. Uvjeti su ekonomska ili tehnička struka, izvrsno poznavanje rada u MS Office programu, napredno znanje talijanskog ili njemačkog jezika te engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima te poznavanje sustava upravljanja kvalitetom. Prijavite se.

iCom d.o.o. zapošljava na poziciji Operater i Team Leader u sektoru telemarketinga (m/ž) sa znanjem talijanskog jezika. Mjesto rada je Pula, a rok prijave 24.9. Poslodavac nudi posebne pogodnosti kao što su edukacija, mlado i stimulativno poslovno okruženje, po potrebi rad od kuće, mogućnost stalnog zaposlenja te ostvarenja bonusa. Uvjeti su posjedovanje izuzetnih komunikacijskih vještina, ozbiljnost i odlučnost, poznavanje talijanskog jezika i rada na računalu. Prijavite se.

Rigel Istra d.o.o. traži pomoćnog radnika u bravarskoj radioni (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a rok prijave 30.9. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom školom. Više na linku.

Hortigrad zapošljava zidare (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više na linku.

Šalić, obrt, zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Nova Vas, a rok prijave 25.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Provjerite detalje ovdje.

Lloyds design d.o.o. zapošljava programera PHP (m/ž). Mjesto rada je Labin, a rok prijave 30.9. Potrebna su informatička znanja u programima PHP, MySqL i JAVASCRIPT. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

VRSAR: Kiparska škola MONTRAKER zatvara vrata u subotu posebnim programom

NOVIGRAD Objavio natječaj za kupnju stanova po Programu subvencionirane stanogradnje