in

Ponuda poslova u ISTRI – Traže se pomoćni kuhari, informatičari, građevinari, knjigovođe…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Salonit Anhovo d.d. zapošljava operatora betonare (m/ž) u okolici Umaga. Mjesto rada je 10.8. Uvjeti su obrazovanje za građevinskog tehničara ili druga stručna sprema tehničkog usmjerenja, državljanstvo EU ili radna dozvola za rad u Sloveniji. Prednost donosi završeno osposobljavanje za rukovanje viličarem i vozačka dozvola C kategorije, no nisu uvjet. Aplicirajte.

Villa Brandestini – Sea Istria d.o.o. traži asistenta voditelja Ville Brandestini (m/ž). Rok prijave je 21.8. Posao obuhvaća prijem, prijavu, naplatu i odjavu gostiju, kontroliranje rezervacija i ostalo. Poslodavac nudi stalna primanja, povremeni rad od kuće, kreiranje vlastitog radnog rasporeda u zimskim mjesecima. Aplicirajte ovdje.

Obrt za ugostiteljstvo „Suza“ traži pomoćnog radnika u ugostiteljskom objektu (m/ž). Mjesto rada je Oprtalj – Portole, a rok prijave 28.8. Po potrebi poslodavac pomaže u pronalasku smještaja. Provjerite kako aplicirati.

Biroservis – Ivan zapošljava informatičara – servisera (m/ž) u Puli. Rok prijave je 17.8. Potrebna je srednja stručna sprema i trogodišnje iskustvo. Provjerite više na linku.

Vapour International d.o.o. u potrazi je za grafičkim dizajnerom (m/ž). Mjesto rada je Buje, a rok prijave 5.8. Poželjno je poznavanje talijanskog jezika. Posao se sastoji od kreiranja vizualnog sadržaja, stvaranja skice i predstavljanja ideje. Provjerite više ovdje.

Libris Umag j.d.o.o. traži knjigovođu (m/ž) u Umagu. Rok prijave je 24.8. U obzir dolaze osobe sa završenom srednjom četverogodišnjom školom. Provjerite detalje na linku.

Pinesta d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Novigradu. Rok prijave je 13.8. Poslodavac nudi zajednički smještaj. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom i četverogodišnjom stručnom spremom. Provjerite kako aplicirati.

H. F. vision u potrazi je za vozačem dostavnog vozila (m/ž). Mjesto rada je Galižana, a rok prijave 3.8. Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo od godine dana i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Crimppi Istra d.o.o. traži prodajnog inženjera u proizvodnji kabelskih sklopova (m/ž). Mjesto rada je Žminj, a rok prijave 3.8. Posao se sastoji od izrade liste materijala i popisa operacija na temelju dokumentacije dobivene od kupca i ostalo. Potrebno je aktivno korištenje stranim jezikom u govoru i pismu, poznavanje rada MS Office paketa. Provjerite detalje o poslu ovdje.

Sileo Resorts d.o.o. traži slastičara (m/ž). Mjesto rada je Buje, a rok prijave 14.8. Poslodavac nudi smještaj. Potrebni su iskustvo u pripremi tradicionalnih i modernih slastica, kreativni izričaj u slastičarstvu, sposobnost samostalnog rada uz minimalni nadzor. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

PROMO

NOVIGRAD: Rok prijave za najljepšu okućnicu produžen zbog kiše

NOVIGRAD: I ove godine nagrade TZ-a za najljepše okućnice i balkone

Seniori porečkog Jadrana poraženi na Grobniku, natjecanja počela i za sve male nogometaše

Škola nogometa Jadran Poreč započinje s pripremama 3. kolovoza