in

Ponuda poslova u Istri – Traže se radnici u Puli, Vižinadi, Žminju, Umagu, Savudriji, Pazinu…

Posao u Istri/Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta traži voditelja logistike i odjela pakirnice (m/ž) u Pazinu. Prijave se zaprimaju do 30.12. Posao obuhvaća organizaciju i upravljanje radom skladišta i odjela pakirnice, rukovođenje poslovnom procesima i radnicima, logističku organizaciju i slično. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema prehrambeno biotehnološkog usmjerenja, petogodišnje radno iskustvo u prehrambenoj industriji, timski rad, odgovornost i izvrsne vještine vođenja ljudi. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijavite se.

Tehnoline Telekom zapošljava na pozicijama IT System administrator (m/ž) i mrežni administrator (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 31.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva, spremnost na timski rad, komunikativnost, znanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je posjedovanje nekog certifikata (Microsoft, Linux). Provjerite kako aplicirati putem linka.

LPO Liquis d.o.o. zapošljava laboratorijskog tehničara (m/ž) za rad u Umagu. Prijave su otvorene do 23.12. Uvjeti su završena srednja škola te znanje talijanskog jezika. Provjerite više putem linka.

Eltor traži djelatnika u proizvodnji metalnih dijelova (m/ž) u Pazinu. Prijave se zaprimaju do 15.12. Uvjeti su srednjoškolsko obrazovanje iz područja elektrotehnike ili strojarstva te radno iskustvo na srodnim poslovima. Posao obuhvaća izradu i strojnu obradu metalnih komponenta. Potrebna je samostalnost u radu. Više na linku.

Prima namještaj traži prodajnog savjetnika (m/ž). Lokacija rada je Pula, a prijave su otvorene do 8.12. Traži se osoba koja voli namještaj, uređenje interijera i dizajn te komunikaciju s kupcima. Potrebna je srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Golf & Management d.o.o. zapošljava voditelja hrane i pića (m/ž) te konobara (m/ž) za rad u Savudriji. Rok prijave je 14.12. Traži se srednja stručna sprema i dugogodišnje radno iskustvo. Potrebno je poznavanje engleskog, talijanskog i njemačkog jezika. Provjerite detalje ovdje.

Sprend d.o.o. traži programera (m/ž). Lokacija rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 10.12. Traži se minimalno godina dana iskustva te minimalno završena srednja škola. Tvrtka se bavi razvojem Sprend.com usluge za prijem i slanje datoteka preko interneta. Više na linku.

Kalanderija Interijeri d.o.o. traže djelatnika u pripremi izrade namještaja (m/ž). Mjesto rada je Plovanija, a rok prijave 23.12. Posao se sastoji od pripreme radnih naloga za CNC stroj i slično. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Provjerite više ovdje.

Anilox d.o.o. zapošljava operatera u grafičkoj pripremi (m/ž) u Žminju. Rok prijave je 16.12. Traži se znanje engleskog i talijanskog jezika. Očekuje se izvrsno poznavanje rada na Mac Os operativnom sustavu, Adobe Illustrator-u i Adobe Photoshop-u te poznavanje MS Office alata. Traži se stručna i tehnička osoba sa kvalifikacijama iz područja grafičkih djelatnosti. Više na linku.

Pilat trgovina j.d.o.o. traži prodavača (m/ž). Lokacija rada je Vižinada, a rok prijave 27.12. Za posao je potrebna završena osnovna škola te vozačka dozvola B kategorije. Radno iskustvo nije važno. Provjerite više ovdje.

NOVIGRAD: Otvoren natječaj za stipendije za deficitarna zanimanja i studente slabijeg imovnog stanja

FUNTANA: Sjednica Općinskog vijeća ponovno elektronskim putem