in

Ponuda poslova u ISTRI – Traže se trgovci, bravari, zidari, sistemski inženjeri…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Auro Domus zapošljava trgovca (m/ž) u gradovima Pazin, Čavle, Buje i Pula. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 30.9. Prijavite se na linku.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži samostalnog komercijalista za ključne kupce (m/ž). Lokacija rada je Umag, a rok prijave 30.9. Uvjeti su ekonomska ili tehnička struka, izvrsno poznavanje rada u MS Office programu, napredno znanje talijanskog ili njemačkog jezika te engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije. Prednost donosi radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima te poznavanje sustava upravljanja kvalitetom. Prijavite se.

My Fides j.d.o.o traži radnika na farmi (m/ž) i agenta u odjelu korisničke podrške (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 25.9. Aplicirajte.

Rigel Istra d.o.o. traži pomoćnog radnika u bravarskoj radioni (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a rok prijave 30.9. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom školom. Više na linku.

Tri M d.o.o. traži sistemskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave 16.10. Potrebno je iskustvo rada od pet godina. Traži se i napredno poznavanje mrežnih tehnologija te iskustvo u radu s velikim sustavima. Više na linku.

Hortigrad zapošljava zidare (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave je 30.9. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više na linku.

Istraplast d.o.o. zapošljava radnika u izradi i montaži ALU i PVC stolarije (m/ž). Mjesto rada je Trviž, a rok prijave 15.10. Potrebno je radno iskustvo od godine dana, srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Detalje provjerite ovdje.

Šalić, obrt, zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Nova Vas, a rok prijave 25.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Provjerite detalje ovdje.

Agrolaguna d.d. zapošljava veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Tar, a rok prijave 27.9. Posao se sastoji od pomaganja veterinarima i ostalim stručnim osobama iz nadležnih tijela. Više ovdje.

Lloyds design d.o.o. zapošljava programera PHP (m/ž). Mjesto rada je Labin, a rok prijave 30.9. Potrebna su informatička znanja u programima PHP, MySqL i JAVASCRIPT. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

ŽMINJ: Uskoro s radom počinje reciklažno dvorište

SPORT FEST i treći se put vraća u Poreč