in

Ponuda poslova u ISTRI: Traže se veterinar, medicinska sestra, automehaničar, tesar…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Jamnica d.d. traži skladišnog radnika (m/ž) u Žminju. Rok prijave je 18.4. Poslodavac nudi redovita i konkretna primanja, stimulativni dio plaće i novčanu nagradu za učinak, dodatak za topli obrok i naknadu za prijevoz. Prijavite se.

Euro mehanika d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Kaštelir. Traži se više osoba za rad. Potrebno je trogodišnje radno iskustvo, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Više o poslu na linku.

Click and book j.d.o.o. traži overseas representative-a (m/ž) za Istru. Prijavite se najkasnije do 1.4. Potrebna je snažna privrženost detaljima, fleksibilan pristup radu, organiziranost, kreativnost, mogućnost samostalnog rada i rada u timu. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Ljiljana Požarić zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara u Poreču. Rok prijave je 30.4. Posao se odvija u dječjoj ambulanti. Traži se radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje posla na linku.

Patent d.o.o. zapošljava pomoćnog elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Struka nije važna kao ni radno iskustvo. Kako aplicirati provjerite ovdje.

Kadus d.o.o. za potrebe klijenta traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), tesara (m/ž) i armirača (m/ž). Rok prijave je 30.4. Rad se odvija diljem Istre. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i minimalno godina dana radnog iskustva. Prijavite se ovdje.

Sekundar usluge d.o.o. zapošljavaju radnika na stroju – viljuškarista (m/ž) u mjestu Galižana. Rok prijave je 16.4. Potrebno je radno iskustvo od minimalno tri godine i srednja stručna sprema. Potražite kako aplicirati ovdje.

Pet Network International traži veterinara – dr.vet.med. (m/ž). Mjesto rada je Pula. Potrebna je važeća licenca i najmanje dvije godine rada u praksi s malim životinjama. Poželjno je poznavanje asortimana lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava i medicinske hrane za kućne ljubimce. Prednost donosi položen državni ispit. Rok prijave je 4.4. Prijavite se.

Ugostiteljski obrt i agencija Jadran traže terenskog djelatnika u rent a caru. Mjesto rada je Poreč. Rok prijave je 15.4. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i srednja stručna sprema. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Butan plin traži radnika u skladištu u punioni (m/ž). Lokacija rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 31.3. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema tehničkog smjera. Posao se sastoji od procesa punjenja i pražnjenja boca. Provjerite ovdje kako ostvariti prijavu. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

COVID-19: Bale, Kanfanar i Žminj kupuju zaštitnu opremu za zdravstvene ustanove na Rovinjštini

COVID-19: Bale, Kanfanar i Žminj kupuju zaštitnu opremu za zdravstvene ustanove na Rovinjštini

Kazna za vožnju bez propusnice čak 30.000 kuna

Kazna za vožnju bez propusnice čak 30.000 kuna