in

Ponuda poslova u Istri: Zapošljavaju tvrtke u Poreču, Taru, Puli, Pazinu, Labinu, Brtonigli…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

New Yorker d.o.o. traži suradnika u prodaji (m/ž) u Puli i Poreču. Prijave su otvorene do 7.2. Potrebna je srednja stručna sprema, orijentacija prema kupcima, sklonost timskom radu, vještina komuniciranja i fleksibilnost te motiviranost za rad u prodaji. Zadaci uključuju savjetovanje kupaca, rad na blagajni, prezentaciju robe. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 2.2. Uvjeti za rad su minimalno trogodišnje iskustvo, položena C kategorija vozila, odgovornost i ozbiljan pristup poslu. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, rad u jutarnjoj smjeni, slobodne nedjelje, službeno vozilo te stimulativna primanja i bonuse. Aplicirajte.

Ad Grad d.o.o. zapošljava zidara – tesara (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) za rad u Puli. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Traži se više osoba za rad. Provjerite više ovdje.

Goldfren, obrt, zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) u Pazinu. Prijave su otvorene do 25.2. Potrebno je više osoba za rad. Traži se radno iskustvo od godine dana. Posao obuhvaća pomoćne poslove u gađevini. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Cro Taxi d.o.o. zapošljava vozača taxi prijevoza (m/ž) u Poreču i Labinu te dispečera (m/ž) u Puli. Potrebno je više osoba na pozicijama. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Prijave su otvorene do 24.2. Provjerite kako aplicirati.

Voger d.o.o. zapošljava servisera poljoprivredne mehanizacije (m/ž) u Puli. Prijavite se najkasnije do 5.2. Potrebno je minimalno godinu dana rada i srednja stručna sprema. Saznajte kako aplicirati putem linka.

Elkron Medica d.o.o. traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara u Puli. Prijavite se najkasnije do 5.2. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.

Concettino d.o.o. traži slastičara sa iskustvom (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 19.2. Posao uključuje proizvodnju i dekoraciju torti i kolača. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Orbis Maritime d.o.o. zapošljava servira (m/ž) u Taru. Rok prijave je 19.2. Posao obuhvaća aspervaciju i pripremu stolova. Poslodavac osigurava smještaj. Dodatno provjerite na linku.

Aquapark Istralandia d.o.o. traži bazenske čuvare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Lokacija rada je Brtonigla, a prijave su otvorene do 15.2. Posao uključuje rad na toboganima i bazenima, a poslodavac omogućuje smještaj. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Sve je isto kao i lani: Opet se širi zaraza po austrijskim skijalištima

POREČKA Usluga sa svojim ljudima i kamionima pomaže potresom nastradalim područjima