in

Ponuda poslova u Istri – Zapošljavaju u Poreču, Puli, Bujama, Vodnjanu, Pazinu…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Plodine d.d. traže zamjenika poslovođe supermarketa (m/ž). Lokacija rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 24.12. Traži se minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Posao uključuje vođenje cjelokupnog poslovanja supermarketa. Provjerite detalje ovdje.

Energos traži električare – elektroinstalatere (m/ž) za rad na gradilištima u Istarskoj županiji. Prijave su otvorene do 14.1. Traži se minimalno dvogodišnje radno iskustvo. Saznajte više putem linka.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Sandi Chiavalon zapošljava referenta u računovodstvu (m/ž). Lokacija rada je Vodnjan, a prijave se zaprimaju do 31.12. Uvjeti za rad su minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poznavanje računovodstvenih i poreznih propisa, dobra računalna pismenost. Od kandidata se očekuje odgovornost, pouzdanost i točnost. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Manpower za potrebe klijenta traži voditelja logistike i odjela pakirnice (m/ž) u Pazinu. Prijave se zaprimaju do 30.12. Posao obuhvaća organizaciju i upravljanje radom skladišta i odjela pakirnice, rukovođenje poslovnom procesima i radnicima, logističku organizaciju i slično. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema prehrambeno biotehnološkog usmjerenja, petogodišnje radno iskustvo u prehrambenoj industriji, timski rad, odgovornost i izvrsne vještine vođenja ljudi. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijavite se.

Concettino d.o.o. zapošljava slastičara sa iskustvom (m/ž). Lokacija rada je Poreč, a prijave su otvorene do 7.1. Uvjet je radno iskustvo, a ne struka, odnosno završena škola. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite detalje ovdje.

Sileo Resorts traži noćne recepcionare (m/ž). Mjesto rada je Buje, a rok prijave 31.12. Potrebno je poznavanje minimalno jednog stranog jezika, spretnost u ophođenju s gostima i fleksibilnost u rješavanju dnevnih zadataka. Radni zadaci uključuju pripremne administrativne poslove za dnevnu smjenu recepcije te usluživanje gostiju na dolasku/ odlasku. Doznajte više ovdje.

Mega d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž). Lokacija rada je Pješčana Uvala, a prijave se zaprimaju do 25.12. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika i radno iskustvo od tri godine. Detalje provjerite putem linka.

Tri M zapošljava na poziciji sistemski tehničar (m/ž) u Poreču. Prijave su otvorene do 2.1. Prednost imaju kandidati sa iskustvom u srodnim poslovima. Poželjno je posjedovanje industrijskih stručnih certifikata. Posao se sastoji od zaprimanja uređaja na servis i prikupljanja podataka o neispravnosti, dijagnosticiranja kvara i otklanjanja istog i slično. Više na linku.

Beauty centar Maya zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 3.1. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema te radno iskustvo od minimalno dvije godine. Doznajte više ovdje.

Tehnoline Telekom zapošljava na pozicijama IT System administrator (m/ž) i mrežni administrator (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 31.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema i dvije godine radnog iskustva, spremnost na timski rad, komunikativnost, znanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je posjedovanje nekog certifikata (Microsoft, Linux). Provjerite kako aplicirati putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

PROMO

Croatia Full of Magic: Osvojite putovanje Hrvatskom u 2021.

Rukometaši Poreča slavili protiv Sesveta