in

Ponuda poslova u Istri: Zapošljavaju u Puli, Poreču, Novigradu, Vodnjanu, Bujama…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Transcom WorldWide d.o.o.  zapošljava administrativnog referenta u službi za korisnike (m/ž) na talijanskom jeziku. Mjesto rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 21.1.2021. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema i odlično poznavanje talijanskog jezika u jeziku i pismu. Provjerite više putem linka.

Info Network j.d.o.o. traži tehničara – montera za električne instalacije (m/ž) u Puli. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Uvjet je spremnost na terenski rad i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Saznajte više putem linka.

Vinkuran, obrt, traži stolara (m/ž). Mjesto rada su Banjole, a prijave se zaprimaju do 22.1.2021. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Uvjeti su srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite više ovdje.

Nautico d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika mehaničara brodopopravljača (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 20.1.2021. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme, a radno iskustvo nije uvjet pri zaposlenju. Osigurana su mjesečna primanja od 6.000 kuna ili više. Poželjna je skolonost za napredovanjem te za samostalnim radnom. Više na linku.

Accord Alpha d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Vodnjanu. Prijave su otvorene do 20.1.2021. Obvezno je znanje šivanja na industrijskoj mašini. Posao obuhvaća izradu kožnih dijelova. Traži se obrazovni program krojača, kožara, tapetara. Provjerite detalje ovdje.

Go dent d.o.o. traži dentalnog asistenta (m/ž). Lokacija rada je Pula, a rok prijave 8.1.2021. Uvjeti su srednja stručna sprema, znanje talijanskog jezika, profesionalnost, ljubaznost, odgovornost, rad u timu, znanje rada s pacijentima, preciznost i fokusiranost te spremnost na edukaciju. Provjerite kako aplicirati.

Gelo d.o.o. zapošljava knjigovođu (m/ž) u Puli. Rok prijave je 15.1.2021. Posao obuhvaća operativne poslove u knjigovodstvu, knjiženje URA/ IRA te financijsko knjigovodstvo. Potrebno je radno iskustvo od minimalno tri godine. Provjerite detalje putem linka.

Energos traži električare – elektroinstalatere (m/ž) za rad na gradilištima u Istarskoj županiji. Prijave su otvorene do 14.1. 2021.Traži se minimalno dvogodišnje radno iskustvo. Saznajte više putem linka.

Sileo Resorts traži noćne recepcionare (m/ž). Mjesto rada je Buje, a rok prijave 31.12. Potrebno je poznavanje minimalno jednog stranog jezika, spretnost u ophođenju s gostima i fleksibilnost u rješavanju dnevnih zadataka. Radni zadaci uključuju pripremne administrativne poslove za dnevnu smjenu recepcije te usluživanje gostiju na dolasku/ odlasku. Doznajte više ovdje.

Beauty centar Maya zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 3.1.2021. Od kandidata se očekuje srednja stručna sprema te radno iskustvo od minimalno dvije godine. Doznajte više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

VIŽINADA: 330 poklon paketa za umirovljenike i socijalno potrebite

Povlače se dva proizvoda iz Lidla