in

Ponuda radnih mjesta u Istri – Zapošljavaju u Poreču, Višnjanu, Žminju, Savudriji, Loboriki, Pazinu…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

My Fides j.d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama automehaničar (m/ž) u Poreču, agent u odjelu korisničke podrške (m/ž) u Puli i mehaničar (m/ž) u Pazinu. Potrebna je srednja stručna sprema. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Dom Vita d.o.o. traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Loborika, a rok prijave 17.12. Potreban je položen tečaj za njegovateljicu. Posao obuhvaća brigu, njegu i higijenu starijih i nemoćnih osoba. Više na linku.

Golf & Management d.o.o. zapošljava voditelja hrane i pića (m/ž) te konobara (m/ž) za rad u Savudriji. Rok prijave je 14.12. Traži se srednja stručna sprema i dugogodišnje radno iskustvo. Potrebno je poznavanje engleskog, talijanskog i njemačkog jezika. Provjerite detalje ovdje.

Estradex d.o.o. zapošljava djelatnika u komercijali i administraciji (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 4.12. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, služenje engleskim jezikom i radno iskustvo od minimalno dvije godine. Posao se sastoji od zaprimanja narudžbi i upita, unošenja  kupaca/narudžbi u CRM sustav, knjiženja URA i slično. Provjerite detalje ovdje.

Anilox d.o.o. zapošljava operatera u grafičkoj pripremi (m/ž) u Žminju. Rok prijave je 16.12. Traži se znanje engleskog i talijanskog jezika. Očekuje se izvrsno poznavanje rada na Mac Os operativnom sustavu, Adobe Illustrator-u i Adobe Photoshop-u te poznavanje MS Office alata. Traži se stručna i tehnička osoba sa kvalifikacijama iz područja grafičkih djelatnosti. Više na linku.

Projekt i.m. 2000 d.o.o. traži stolara / montera namještaja i vrata (m/ž) za rad u Poreču. Nudi se plaća do 12.000 kuna. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Prijavite se.

Never Land d.o.o. zapošljava administratora (m/ž). Mjesto rada je Buje, a rok prijave 13.12. Potrebna je srednja stručna sprema i znanje talijanskog jezika. Provjerite kako aplicirati na linku.

Euroherc osiguranje zapošljava pribavitelja osiguranja (m/ž) u Labinu. Rok prijave je 28.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Boris Ružić d.o.o. zapošljava arhitekta (m/ž) u Višnjanu. Rok prijave je 26.11. Traži se minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Poželjna su zvanja u polju arhitekture. Poslodavac nudi plaću do 8.000 kuna. Provjerite više ovdje.

Estradex proizvodnja i trgovina zapošljava djelatnika u komercijali i administraciji (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 5.12. Posao se sastoji od zaprimanja narudžbi i upita, unošenja kupaca/ narudžbi u sustav, knjiženja i slično. Traži se radno iskustvo od dvije godine i znanje engleskog jezika. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

VANDALIZAM U POREČU: TUŠ A. Štifanića ogradio školsko dvorište

SIGURNI OD VIRUSA: Hrvatska dio WTTC inicijative Safe Travel Stamp