in

Ponude poslova u Istri – Traže se informatičari, kuhari, konobari, bageristi…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

BO Hotel Palazzo d.o.o. zapošljava sobara (m/ž) i konobara (m/ž) za rad u Istarskoj županiji. Potrebno je iskustvo rada od godine dana. Rok prijave je 28.7. Aplicirajte.

Villa Brandestini – Sea Istria d.o.o. traži asistenta voditelja Ville Brandestini (m/ž). Rok prijave je 21.8. Posao obuhvaća prijem, prijavu, naplatu i odjavu gostiju, kontroliranje rezervacija i ostalo. Poslodavac nudi stalna primanja, povremeni rad od kuće, kreiranje vlastitog radnog rasporeda u zimskim mjesecima. Aplicirajte ovdje.

My Fides j.d.o.o za potrebe klijenata zapošljava na pozicijama: kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), operator u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 31.7. Poslodavac po potrebni osigurava smještaj. Provjerite više o željenom zanimanju i prijavite se.

Novation Tech Istria d.o.o. zapošljava cnc poslužitelja (m/ž). Mjesto rada je Labin, a rok prijave 14.8. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Poslodavac očekuje preciznost u radu, osnovno razumijevanje tehničkih nacrta i metalnih profila, poznavanje i korištenje mjernih instrumenata. Više na linku.

Biroservis – Ivan zapošljava informatičara – servisera (m/ž) u Puli. Rok prijave je 17.8. Potrebna je srednja stručna sprema i trogodišnje iskustvo. Provjerite više na linku.

Mainenti d.o.o. zapošljava rukovatelja radnim strojevima – bagerista (m/ž). Mjesto rada je Višnjan, a rok prijave 6.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola C i E kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Sobosl. Obrt Lipa Hiža traži soboslikara (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 16.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Potražite kako aplicirati.

Pinesta d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Novigradu. Rok prijave je 13.8. Poslodavac nudi zajednički smještaj. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom i četverogodišnjom stručnom spremom. Provjerite kako aplicirati.

Crimppi Istra d.o.o. traži prodajnog inženjera u proizvodnji kabelskih sklopova (m/ž). Mjesto rada je Žminj, a rok prijave 3.8. Posao se sastoji od izrade liste materijala i popisa operacija na temelju dokumentacije dobivene od kupca i ostalo. Potrebno je aktivno korištenje stranim jezikom u govoru i pismu, poznavanje rada MS Office paketa. Provjerite detalje o poslu ovdje.

Tri M d.o.o. traži sistemskog inženjera seniora (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave 16.8. Potrebno je radno iskustvo od pet godina i vozačka dozvola B kategorije. Poželjno je posjedovanje industrijskih stručnih certifikata. Detalje provjerite na linku.

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Porečani konačno dobili dimnjačara! S radom počinje uskoro

ŽMINJ: Prijave u općini za dimnjačarske usluge

Dobri rezultati porečkih Maximvsa na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske

Dobri rezultati porečkih Maximvsa na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske