in

POSAO U ISTRI: Pogledajte koje radnike traže u Puli, Rovinju, Poreču, Novigradu, Žminju, Pazinu…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava prodavača (m/ž) u Rovinju. Rok prijave je 27.6. Poslodavac nudi mogućnost rada za internacionalnu modnu grupaciju, priliku za napredovanjem i usavršavanjem unutar kompanije, dinamično radno okruženje, pozitivnu radnu atmosferu i popust za zaposlenike. Prijavite se.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Puli i Rovinju te domara (m/ž) u Rovinju. Traže se timski igrači, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme i dr. Prijavite se.

Kamp Materada d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 23.6. Aplicirajte.

Im metal zapošljava bravara – montera (m/ž) u Žminju. Prijave su otvorene do 30.6. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Superius d.o.o. zapošljava referenta za brigu o korisnicima na talijanskom i slovenskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 30.6. Početna plaća je viša od 6.000 kuna. Postoji mogućnost rada od kuće, a poslodavac osigurava edukaciju. Potrebna je minimalno srednja struča sprema i poznavanje talijanskog i engleskog jezika. Provjerite više ovdje.

multi-sport d.o.o. zapošljava montera sportske opreme (m/ž) u Pazinu. Prijave su otvorene do 30.6. Poželjno je znanje upravljanja i korištenja alata za montažu, rad na skeli, odgovornost, točnost i spretnost u radu te snalažljivost i kreativnost. Prednosti imaju ljudi koji su osposobljeni za rad na skeli, marljivi i pedantni, te skloni samostalnom i timskom radu s ostalim zaposlenicima. Više na linku.

Etradex proizvodnja i trgovina d.o.o. zapošljava mehaničara na teretnom programu (m/ž). Mjesto rada je Pazin, a prijave su otvorene do 30.6. Posao obuhvaća popravak i održavanje teretnih vozila te uredno vođenje i ispunjavanje radnih naloga. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Teri – trgovina d.o.o. zapošljava skladištare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 30.6. U obzir dolaze osobe sa završenom osnovnom ili srednjom stručnom spremom. Detalje provjerite ovdje.

Šimek d.o.o. zapošljava pomoćnog geodetskog radnika – geodetskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Lupoglav, a prijave su otvorene do 30.6. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Wart metal d.o.o. zapošljava transportnog radnika (m/ž) u Galižani. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 30.6. Posao podrazumijeva sakupljanje i baliranje kartona. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

HTZ dodijelio prestižnu ZLATNU PENKALU: Grand prix odlazi u Njemačku, Slovačku i SAD

VRSAR: Obilazak arheoloških nalazišta povodom Europskih dana arheologije – Pridružite se!