in

POSAO U ISTRI: Pogledajte ponudu radnih mjesta u Poreču, Puli, Umagu, Labinu, Balama…

Ilustracija

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

HGSPOT Grupa d.o.o. traži savjetnika u prodaji. Mjesto rada je Pula. Poslodavac će se pobrinuti za stimulativna primanja u odnosu na ostvarene rezultate, dinamičan i zanimljiv posao te rad u ugodnom okruženju. Prijavite se putem linka.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava radnika na proizvodnoj liniji (m/ž) u Labinu. Posao obuhvaća rad na proizvodnoj liniji u proizvdnji elektroničkih dijelova, električne i mehaničke opreme i uređaja te rad u tri smjene od ponedjeljka do petka. Poslodavac će Vam osigurati sigurna primanja, plaćene putne troškove i slobodne vikende. Prijavite se ovdje.

Pastor TVA d.d. traži pomoćnog radnika u servisu vatrogasnih aparata (m/ž) na području Rijeke i okolice. Za posao je potrebna srednja stručna sprema, komunikativnost, spremnost na timski rad i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Aluflexpack Novi. d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Umag. Kandidat mora poznavati principe rada u skladištu i imati radno iskustvo od 6 mjeseci na sličnom ili istom poslu te poznavati rad u MS Office programima. Prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž) u Poreču. Posao obuhvaća pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru. Osim stimulativne plaće, fleksibilnog radnog vremena i plaćenih troškova prijevoza, dodatne pogodnosti na ovom poslu su odabir rada na puno ili nepuno radno vrijeme ovisno o vašim željama i mogućnostima te stabilano i sigurno radno mjesto. Prijavite se ovdje.

Meneghetti d.o.o. zapošljava recepcionera (m/ž) u Balama. Poslodavac nudi zasnivanje cijelogodišnjeg ugovora s mogučnošću stalnog zaposlenja, edukaciju, rad u proaktivnom radnom okruženju i ambicioznom timu te plaćeni putni trošak i topli obrok, a sezonskim radnicima omogućuje i smještaj. Posao može biti na određene ili neodređeno, putem student servisa ili kao sezonski posao. Prijavite se.

Workforce Ljudiski Potencijali d.o.o. zapošljavaju specijalistu digitalnog marketinga (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a za rad je potrebno dvogodišnje radno iskustvo, izvrsno poznavanje alata digitalnog marketinga i alata vezanih za analitiku. Organiziranost, proaktivnost i samostalnost u radu su vještine koje se očekuju od kandidata. Prijavite se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se.

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

 CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem  linka.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

PROMO – Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost portala Posao.hr

Foto Bruno /Germany za Pixabay - Ilustracija poklon darovi

TAR poziva roditelje djece da se jave za božićne paketiće

antenal pun vode

Za promet zatvoren Antenal