in

Posao u ISTRI: Pogledajte što se nudi u Savudriji, Umagu, Poreču, Rovinju, Novigradu, Plovaniji, Puli…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Auto Centar Poreč d.o.o. zapošljava prijemnika u servisu/ servisnog savjetnika (m/ž). Lokacija rada je Poreč, a prijave su otvorene do 5.7. Posao podrazumijeva dogovaranje termina s klijentom, prijem klijenata, otvaranje radnih naloga, vezu između klijenata i servisa, brigu o zadovoljstvu klijenata u servisu, obrađivanje reklamacija, ostvarivanje sveukupnih komercijalih ciljeva postprodaje. Poslodavac nudi stimulativna primanja sukladna ostvarenim rezultatima. Prijavite se.

Butan plin d.o.o. zapošljava koordinatora logistike (dispečera za boce) (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave se zaprimaju do 8.7. Uvjeti su najmanje godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Posao podrazumijeva izrađivanje i praćenje izvještaja iz djelokruga rada, pripremu i donošenje svih potrebnih operativnih procedura, poduzimanje svih potrebnih radni i aktivnosti za ostvarivanje godišnjih planova poslovanja i slično. Prijavite se.

Dermoestetik d.o.o. zapošljava radnika u laboratoriju kozmetike (m/ž) u Novigradu. Rok prijave je 21.7. Potrebna je srednja stručna sprema, sklonost timskom radu, pedantnost i odgovoran pristup poslu. Poželjno je znanje osnovnih kompjuterskih programa te je poželjno posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž), radnika u McCafeu (m/ž) i domara (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave su otvorene do 9.7. Poslodavac omogućuje stabilno i sigurno radno mjesto, edukaciju, rad na puno ili nepuno radno vrijeme. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Mladež d.o.o. zapošljava na poziciji servirka/pomoćna kuhinjska radnica (m/ž). Mjesto rada je Savudrija, Hostel Centar, a prijave su otvorene do 6.7. Poslodavac nudi smještaj i tri obroka dnevno te plaću od 5.000 kuna. Prijavite se.

Mulino d.o.o. zapošljava voditelja marketinga i prodaje (m/ž). Mjesto rada je Plovanija, a prijave su otvorene do 21.7. Posao obuhvaća prezentaciju, promociju i prodaju smještajnih i ugostiteljskih kapaciteta, postizanje optimalne popunjenosti kapaciteta uz ostvarivanje najbolje moguće cijene. Potrebno je aktivno sudjelovanje u izradi i provedbi marketinških kampanja. Detalje provjerite ovdje.

Podravka d.d. zapošljava vozače viličara (m/ž) u Umagu. Potrebno je više osoba na poziciji, a prijave su otvorene do 7.7. Potrebne su kvalifikacije uvjerenje o osposobljenosti za vozača viličara te završena osnovna i srednja stručna sprema. Više na linku.

Marana transporti zapošljavaju strojara (m/ž) u Vodnjanu. Rok prijave je 20.7. Posao obuhvaća rad na različitoj građevinskoj mehanizaciji i godinu dana radnog iskustva. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Prima namještaj zapošljava prodajne savjetnike (m/ž) u Puli. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 13.7. Uvjeti su ljubav prema namještaju, uređenju interijera i dizajnu, pozitivan stav, fleksibilnost i spremnost na učenje, spremnost na rad u dinamičnom i zahtjevnom okruženju, sklonost timskom radu te aktivna vozačka dozvola B kategorije. Provjerite kako aplicirati.

Ljekarna Ornela Majetić zapošljava magistra farmacije (m/ž) u Puli. Rok prijave je 27.7. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Nove mjere od 1.7. – Pogledajte što se sve mijenja i kako ćemo ići na velika okupljanja

Capak: “U Hrvatskoj 43 posto slučajeva delta soj. Doći će nam novi val”