in

POSAO U ISTRI – Radnike traže u Poreču, Vodnjanu, Motovunu, Umagu, Puli…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Istrakop d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera građevine (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Posao obuhvaća područje Istarske županije, a rok prijave je 21.4. Uvjeti su ozbiljnost, odgovornost, točnost, kolegijalnost i timski rad. Potreban je stručni ispit i rješenje o opisu u HKIG. Očekuje se radno iskustvo od deset i više godina. Aplicirajte.

Štok d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji arhitekt / projektant / građevinski tehničar / arhitektonski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Vodnjan, a prijave su otvorene do 20.4. Posao podrazumijeva izradu idejnog i glavnog projekta, izradu projektno-tehničke dokumentacije, izradu 3D-a i administrativne poslove. Uvjeti su obrazovanje za građevinskog tehničara/ku / arhitektonskog tehničara/ ku, poznavanje rada u AutoCAD-u, poznavanje rada u MS Office-u. Poželjno je iskustvo u izradi projektne dokumentacije za stambene građevine. Prijavite se.

G I P d.o.o. zapošljava materijalnog knjigovođu (m/ž) u hotelu u Motovunu. Rok prijave je 12.4. Posao obuhvaća unašanje računa u računovodstveni sustav, vođenje inventura, suradnju s odjelom hrane i pića. Više na linku.

Castelier d.o.o. zapošljava voditelja prodaje i administracije (m/ž) u Vodnjanu. Rok prijave je 14.4. Posao podrazumijeva administrativne i knjigovodstvene poslove, vođenje i kontrolu poslovnih procesa trgovine. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnike na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se traže organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Potrebna je srednja stručna sprema ili KV tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, radno iskustvo od najmanje pola godine, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office-u. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava diljem Istre: Customer Care Project Manager na hrvatskom jeziku (m/ž), operater u pozivnom centru na hrvatskom jeziku (m/ž), operater u pozivnom centru na srpskom jeziku (m/ž). Provjerite uvjete poslodavaca i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Deni, obrt za keramičarske usluge, zapošljava keramičara / podopodlagača (m/ž) za rad u Puli. Prijave su otvorene do 5.5. Potrebno je iskustvo rada za postavljanje pločica. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Larix d.o.o. iz Umaga traži vozača teretnog vozila (m/ž). Prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća vožnju teretnog vozila do 3.5. tona ukupne mase za poslove u nacionalnom i međunarodnom prometu. Detalje provjerite ovdje.

Eures d.o.o. traži savjetnika za EU fondove i administratora (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 6.5. Posao podrazumijeva vođenje EU projekata, rad s privatnim tvrtkama, javnom i lokalnom upravom, pronalaženjem konkretnih rješenja za klijenta, savjetovanje klijenta prilikom odabira natječaja i slično. Provjerite detalje putem linka.

Privatna praksa fizikalne terapije Damir Deković zapošljava fizioterapeuta (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Posao obuhvaća veliku usmjerenost klijentu, želju za napredovanjem u struci, proaktivnost i konstantno usavršavanje kroz edukacije. Potrebno je poznavanje barem jednog stranog jezika – engleskog ili talijanskog. Završeni tečaj iz manualne terapije je prednost, ali nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

PROMO

Nakon 10 godina Google ponovno snima Hrvatsku

Otkup zlata i dalje je najpopularniji način za dolazak do gotovine u Istri