in

POSAO U ISTRI: Traže se prodavači, sistemski inženjeri, autoelektričari, farmaceutski tehničari…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Dekra za potrebe klijenta traži store managera (m/ž) i deputy store managera (m/ž) u Poreču. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema iz ekonomije, znanje rada u MS Office-u, dobro poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 5.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i položen stručni ispit. Prijavite se ovdje.

My Fides j.d.o.o. za potrebe klijenta traži agenta u odjelu korisničke podrške (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 9.10. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu na komunikacijskoj razini, poznavanje MS Office paketa, komunikativnost, brzina te ljubaznost. Aplicirajte na linku.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Labinu. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 20.10. Aplicirajte.

Ventidue d.o.o. zapošljava u Rovinju na poziciji prodajni predstavnik (m/ž). Posao obuhvaća prodaju salveta i stolnjaka za jednokratnu upotrebu ugostiteljskim objektima. Uvjeti su poznavanje engleskog i talijanskog jezika. Više na linku.

AN & SA d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Galižana, a rok prijave 5.10. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine, poznavanje engleskog jezika i srednja stručna sprema. Više na linku.

Fanon d.o.o. zapošljava prodavača u Cibo Centru (m/ž). Mjesto rada je Pazin, a rok prijave je 16.10. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Posao obuhvaća prodaju hrane za životinje, dostavu robe, skladištenje robe i pronalaženje kupaca. Više na linku.

Tri M d.o.o. traži sistemskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave 16.10. Potrebno je iskustvo rada od pet godina. Traži se i napredno poznavanje mrežnih tehnologija te iskustvo u radu s velikim sustavima. Više na linku.

Bagi Immobilien d.o.o. traži licenciranog agenta za prodaju nekretninama (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 28.10. Licenca je obvezna. Provjerite više ovdje.

Autotrans d.d. traži autoelektričara (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 20.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

BADERNA: Policija morala pucati – Divljala Ipsilonom u suprotnom smjeru i oštetila 3 vozila

Donosimo program DND-a Pazin u sklopu Dječjeg tjedna – Prijave za radionice su otvorene