in

POSAO U ISTRI: Zapošljavaju u Funtani, Poreču, Pićnu, Vodnjanu, Karigadoru, Puli…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Marton koncept d.o.o. zapošljava šefa kuhinje (m/ž) u Funtani. Prijave su otvorene do 31.1.2021. Posao obuhvaća pridržavanje zadanih normativa, odgovornost za stanje zaliha robe, kontrolu kvalitete namirnica, provedbu HACCP sustava i kreiranje novih jela. Uvjet je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite kako aplicirati.

Galanterija d.o.o. zapošljava strojara u preradi papira i plastike (m/ž). Lokacija rada je Pićan, a prijaviti se možete najkasnije do 28.1.2021. Posao obuhvaća rad na stroju i pripremu stroja za rad. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

Adriatic Kamp d.o.o. traži domaćina u kampu (m/ž) u Karigadoru. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1.2021. Potrebno je više osoba na poziciji. Vozačka dozvola je prednost, nije uvjet. U obzir dolaze osobe sa završenom srednjom, višom i visokom stručnom spremom. Potrebno poznavanje dva strana jezika, prednost engleski i njemački. Više na linku.

Transcom WorldWide d.o.o.  zapošljava administrativnog referenta u službi za korisnike (m/ž) na talijanskom jeziku. Mjesto rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 21.1.2021. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema i odlično poznavanje talijanskog jezika u jeziku i pismu. Provjerite više putem linka.

Info Network j.d.o.o. traži tehničara – montera za električne instalacije (m/ž) u Puli. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Uvjet je spremnost na terenski rad i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Saznajte više putem linka.

Plava laguna traži voditelja odjela u hotelu (m/ž) u Umagu i Poreču. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama, a prijave su otvorene do 11.1.2021. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Provjerite kako aplicirati ovdje.

J.M. održavanje d.o.o. zapošljava tehničko – administrativnog referenta (m/ž) u Puli. Prijaviti se možete do 23.1.2021. Posao uključuje ustrojavanje i vođenje dokumentacije objekata, vođenje evidencije klijenata, poslovnu komunikaciju i slično. Poželjne su odlične komunikacijske vještine, u pisanom i govornom izražavanju, znanje stranih jezika, fleksibilnost i sposobnost i slično. Provjerite više na linku.

Nautico d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika mehaničara brodopopravljača (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 20.1.2021. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme, a radno iskustvo nije uvjet pri zaposlenju. Osigurana su mjesečna primanja od 6.000 kuna ili više. Poželjna je skolonost za napredovanjem te za samostalnim radnom. Više na linku.

Accord Alpha d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Vodnjanu. Prijave su otvorene do 20.1.2021. Obvezno je znanje šivanja na industrijskoj mašini. Posao obuhvaća izradu kožnih dijelova. Traži se obrazovni program krojača, kožara, tapetara. Provjerite detalje ovdje.

Go dent d.o.o. traži dentalnog asistenta (m/ž). Lokacija rada je Pula, a rok prijave 8.1.2021. Uvjeti su srednja stručna sprema, znanje talijanskog jezika, profesionalnost, ljubaznost, odgovornost, rad u timu, znanje rada s pacijentima, preciznost i fokusiranost te spremnost na edukaciju. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

PROMO

POREČ: Građani prikupili 7,5 tona hrane i mnogo drugih potrepština za stradale od potresa

PRVE STIGLE: Turističke tvrtke šalju mobilne kućice za ljude koji su ostali bez svega