in

Posao u ISTRI: Zapošljavaju u Funtani, Rovinju, Puli, Balama, Pazinu, Galižani…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Meneghetti d.o.o. zapošljava na pozicijama: sobar (m/ž), recepcionar (m/ž), radnik u vinariji (m/ž), kuhar (m/ž), perač posuđa (m/ž). Mjesto rada su Bale. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava u Umagu na pozicijama operater u mix stanici (m/ž), radnik na selekciji otpada/ viličarist (m/ž), strojar 3 (m/ž). Rok prijave je 17.9. Potrebne su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunukativnost te pozitivan stav i kreativan duh. Aplicirajte.

McDonald’s zapošljava u Rovinju na pozicijama radnik u McCafeu (m/ž) i radnik u restoranu (m/ž). Rok prijave je 22.8. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, plaćanje prijevoza i redovno povećanje plaće kroz svaku godinu. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava operatera u korisničkoj podršci putem chata i maila na poljskom jeziku (m/ž) te operatera u korisničkoj podršci putem chata i maila na slovenskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 27.8. Odgovornosti posla uključuju odgovaranje na upite isključivo putem chata i maila (nema telefonskih poziva) te brigu za korisnike. Prijavite se.

Eko servis Matić zapošljava diplomiranog veterinara (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 16.9. Posao podrazumijeva brigu o zdravlju domaćih i kućnih životinja, sprečavanje bolesti krupne i sitne stoke, peradi i dr. domaćih životinja… Više na linku.

Zubotehnički laboratorij zapošljava dentalnog tehničara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 15.9. Posao obuhvaća rad u svim fazama dentalne tehnike (na mobilnoj i fiksnoj protetici) uz mogućnosti stručnog usavršavanja. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Sport Concept d.o.o. traži djelatnika na sportskim sadržajima (m/ž) u Funtani. Rok prijave je 29.8. U obzir dolaze osobe sa završenom najmanje srednjom stručnom spremom. Posao uključuje izdavanje palica za mini golf, najam bicikla i naplaćivanje, vođenje brige o urednosti mini golf polja, radnog prostora, komunikacija s gostima. Detalje provjerite ovdje.

Il Bilancio j.d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Lupoglav, a prijave su otvorene do 31.8. Posao obuhvaća samostalno vođenje poslovnih knjiga. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Wart Metal d.o.o. traži transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Galižana, a prijave su otvorene do 12.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, a radno iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Istra Val Max nekretnine traži šankera (m/ž) u Puli. Rok prijave je 31.8. Iskustvo nije uvjet, ali je prednost, bitna je volja za radom, karakterna stabilnost i želja za učenjem i napredovanjem. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

PROMO – Sadržaj ovog teksta odgovornost je tvrtke Oglasnik d.o.o. – Posao.hr

HUT: Potrošnja u kolovozu premašila 2019. – Raste i prosječan boravak turista

Jedini iz Istre: Poreč među top 10 gradova po broju zaposlenih na 1.000 stanovnika