in

Posao u Istri: Zapošljavaju u Poreču, Umagu, Novigradu, Flengima, Pazinu, Fažani, Puli…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Aminess Hotels & Campsites zapošljavaju u Novigradu na pozicijama: sobarica – čistačica (m/ž), točilac pića – barmen (m/ž), slastičar (m/ž), konobar (m/ž), recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), servir – pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), mesar (m/ž). Rok prijave je 4.3. Aplicirajte.

TGT Adriatik d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Puli i okolici. Prijave su otvorene do 25.2. Uvjeti su visoka stručna sprema građevinarstva, položen stručni ispit iz područja građevinarstva, vozačka dozvola B kategorije te radno iskustvo od najmanje dvije godine. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Radni odnos sklapa se na neodređeno vrijeme. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u gradovima diljem Istre. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Industrial Projects d.o.o. u potrazi je za voditeljem kampa (m/ž), zamjenika voditelja recepcije (m/ž) i djelatnika za rad na recepciji i u uredu informacija (m/ž). Mjesto rada je Fažana, a prijaviti se možete do 2.3. Poslodavac omogućuje stimulativan ambijent uz mogućnosti napredovanja, stalno usavršavanje kroz internu Akademiju te složan tim. Aplicirajte.

Speranza, obrt za ugostiteljstvo zapošljava na pozicijama: kuhar (m/ž), roštilj majstor (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Mjesto rada su Flengi. Poslodavac osigurava smještaj, a naknada za prijevoz djelomično se isplaćuje. Prijaviti se možete najkasnije do 7.3. putem linka.

Felix 2002 d.o.o. zapošljava administrativnog radnika (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 8.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Traži se poznavanje engleskog, njemačkog i/ili talijanskog jezika. Provjerite detalje ovdje.

Multi-sport d.o.o. zapošljava voditelja montaže sportske opreme (m/ž) u Pazinu. Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Istra Auto d.d. traži vozača teškog motornog vozila (m/ž) u Umagu. Prijave su otorene do 8.3. Uvjeti su srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva i spremnost na terenski rad. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Ljekarna Klezinger Štefanko zapošljava magistra farmacije za rad u ljekarni (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 1.3. Posao obuhvaća izdavanje lijekova na recept, prodaju ostale robe i usluga te savjetovanje pacijenata. Potreban je položen stručni ispit i uvjerenje za samostalan rad. Poslodavac pruža mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Goldfren, obrt, zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) u Pazinu. Prijave su otvorene do 25.2. Potrebno je više osoba za rad. Traži se radno iskustvo od godine dana. Posao obuhvaća pomoćne poslove u gađevini. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Nema više oznake A+++ razred, promjena stiže 1. ožujka

HAK poziva na oprez zbog magle i mokrih kolnika