in

POSAO U ISTRI: Zapošljavaju u Puli, Poreču, Žminju, Umagu, Galižani…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Auto Benussi d.o.o. zapošljava referenta u odjelu računovodstva (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 14.6. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja u području financija i računovodstva, dinamično radno okruženje, motivirajuću radnu sredinu, stimulativna primanja i mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema iz ekonomije uz minimalno dvije godine radnog iskustva. Prijavite se.

OPG Ivana Musizza zapošljava kuhara (m/ž) u Novoj Vasi/Poreču. Prijave su otvorene do 9.6. Potrebna je osoba sa iskustvom od barem dvije godine u agroturizmu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Aplicirajte.

Mana Moda d.o.o. traži voditelja poslovnice (m/ž) u Puli. Prijaviti se možete najkasnije do 7.6. Poslodavac omogućuje stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i rada na neodređeno. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema trgovačkog smjera, iskustvo u vođenju trgovine, odlične komunikacijske vještine, orijentiranost na kupca, timski dug i izdržljivost te organizacijske sposobnosti. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta traži operatera u korisničkoj podršci putem chata i maila na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 11.6. Posao obuhvaća odgovaranje na upite isključivo putem chata i maila (nema telefonskih poziva) i brigu za korisnike. Uvjeti su izvrsno poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu na C1 razinu, osnovno poznavanje rada na računalu, izražene komunikacijske vještine te motiviranost i odgovornost. Prijavite se.

Radetić transport trgovina traži računovođu (m/ž) u Žminju. Prijave su otvorene do 11.6. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje putem linka.

Wart metal d.o.o. zapošljava transportnog radnika (m/ž) u Galižani. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 30.6. Posao podrazumijeva sakupljanje i baliranje kartona. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

ARFA Services d.o.o. traži servisera tehničke rashladne opreme (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 15.6. Posao obuhvaća servis i popravak rashladne opreme, ventilacije i klimatizacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više putem linka.

Tribie, poljoprivredni obrt, zapošljava poljoprivredne radnike (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Lokacija rada je Umag, a prijave su otvorene do 10.6. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Posao obuhvaća berbu poljoprivrednih proizvoda, pakiranje i slaganje robe, rad u skladištu. Provjerite kako aplicirati.

Arte interijeri d.o.o. traži CNC operatera (m/ž). Mjesto rada je Cerovlje, a prijave su otvorene do 18.6. Posao obuhvaća rad na CNC stroju za obradu drva. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Elkron d.o.o. traži elektrotehničara – inženjera elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 12.6. Rad podrazumijeva poslove u području zaštite na radu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Pojačane kontrole korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela

TZ Marčana poziva na eko akciju čišćenja plaža u Raklju