in

Posao u ISTRI: Zapošljavaju u Rovinju, Puli, Bujama, Umagu, Pazinu, Nedešćini…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Proficio d.d. zapošljava domaćicu vile (m/ž) / housekeeper in a villa (m/f) u Rovinju. Prijave su otvorene do 31.7. Uvjeti su srednja stručna sprema, slično radno iskustvo od minimalno dvije godine na istim ili sličnim poslovima i aktivno znanje engleskog jezika. Očekuju se profesionalnost u pristupu radu i prema gostima, temeljitost i točnost, marljivost i fleksibilnost, brzina i spretnost. Prijavite se.

Arena zapošljava operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 25.7. Od kandidata se očekuje spremnost na timski rad, ljubaznost prema gostima, pošten i korektan odnos prema klijentima i poslodavcu, a radno iskustvo je poželjno. Posao obuhvaća vršenje uplata i isplatu novca, komunikaciju s gostima kluba, rad s automatima za igre na sreću, obavljanje blagajničkih poslova kluba te brigu o čistoći opreme. Aplicirajte.

Lera – Rovinj d.o.o. zapošljava komercijalista/ prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave su otvorene do 17.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost rada na nedoređeno, samostalnost u poslu, mladi tim ljudi, pozitivnu i perspektivnu atmosferu. Detalje provjerite putem linka.

Bau&Friends d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Nedešćini. Prijave su otvorene do 16.8. Posao uključuje izradu računa, obračun sati i slično. Potrebno je dobro poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Provjerite više ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava u Umagu na pozicijama skladištar (m/ž) i strojar 3 (m/ž). Prijave su otvorene do 30.7. Od kandidata se očekuju organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost te pozitivan stav i kreativan duh. Poželjno je iskustvo u radu s HACCP i ISO normama. Aplicirajte.

Iggos d.o.o. zapošljava koordinatora veleprodaje (m/ž). Lokacija rada je Pula, a prijave su otvorene do 30.7. Potrebna je srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika te godinu dana radnog iskustva. Potražite detalje putem linka.

Easy Consult d.o.o. za klijenta traži barmena (m/ž). Mjesto rada je Buje, a prijave su otvorene do 1.8. Posao podrazumijeva odgovornost na radnom mjestu, popisivanje robe, napredno poznavanje miksologije, razvoj signature koktela i slično. Poslodavac nudi smještaj, rad u dvije smjene, neto plaću do 12.000 kuna i dugoročno radno mjesto. Aplicirajte.

Nyce d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.7. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje putem linka.

F&M Tehnovalprom d.o.o. traži djelatnika u skladištu i na preši (m/ž) u Umagu. Prijave su otvorene do 15.8. Posao obuhvaća rad na prihvatu i sortiranju sekundarnih sirovina, prešanje ambalaže i pripremanje materijala za otpremu. Potrebna je završena osnovna škola. Detalje provjerite ovdje.

Kamen d.d. zapošljava procesnog radnika (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 31.7. Od kandidata se traže organiziranost, točnost i odgovornost prilikom obavljanja poslovnih zadataka, timski rad. Osigurana je naknada za topli obrok, radna odjeća i obuća, te osobna zaštitna sredstva za rad. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

FUNTANA: Prodaju se nekretnine vrijedne više od 3,4 milijuna kuna

“Crispo” – najdugovječniji Istra Inspirit doživljaj još jednom oduševio publiku na Vižuli