in

Posao u Istri: Zapošljavaju u Taru, Puli, Poreču, Rapcu, Brtonigli…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 2.2. Uvjeti za rad su minimalno trogodišnje iskustvo, položena C kategorija vozila, odgovornost i ozbiljan pristup poslu. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, rad u jutarnjoj smjeni, slobodne nedjelje, službeno vozilo te stimulativna primanja i bonuse. Aplicirajte.

Maslinica d.o.o. traži kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i sobara (m/ž). Mjesto rada je Rabac, a prijave se zaprimaju do 31.1. Uvjeti za rad su srednja stručna sprema ili potrebna kvalifikacija. Traži se radno iskustvo. Prijavite se.

Ad Grad d.o.o. zapošljava zidara – tesara (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) za rad u Puli. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Traži se više osoba za rad. Provjerite više ovdje.

Concettino d.o.o. traži slastičara sa iskustvom (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 19.2. Posao uključuje proizvodnju i dekoraciju torti i kolača. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Orbis Maritime d.o.o. zapošljava servira (m/ž) u Taru. Rok prijave je 19.2. Posao obuhvaća aspervaciju i pripremu stolova. Poslodavac osigurava smještaj. Dodatno provjerite na linku.

Aquapark Istralandia d.o.o. traži bazenske čuvare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Lokacija rada je Brtonigla, a prijave su otvorene do 15.2. Posao uključuje rad na toboganima i bazenima, a poslodavac omogućuje smještaj. Provjerite više ovdje.

Namještaj Mima traži administratora u računovodstvu (m/ž). Lokacija rada je Pula, a rok prijave 29.1. Posao obuhvaća sve administrativne poslove u računovodstvu, zaprimanje pošte, skeniranje dokumentacije, pripremu dokumentacije, arhiviranje i slično. Očekuje se srednja stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

J.M. održavanje d.o.o. zapošljava tehničko – administrativnog referenta (m/ž) u Puli. Prijaviti se možete do 23.1. Posao uključuje ustrojavanje i vođenje dokumentacije objekata, vođenje evidencije klijenata, poslovnu komunikaciju i slično. Poželjne su odlične komunikacijske vještine, u pisanom i govornom izražavanju, znanje stranih jezika, fleksibilnost i sposobnost i slično. Provjerite više na linku.

Wind j.d.o.o. zapošljava hidroizolatera (m/ž) u Puli. Rok prijave je 31.1. Radni zadaci uključuju implementaciju hidroizolacijskih materijala na građevinskim objektima uz stručni nadzor. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Elkron d.o.o. traži strojarskog tehničara (m/ž) u Puli. Prijaviti se možete najkasnije do 5.2. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Od kandidata se očekuje završena srednja škola. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Udruga ugostitelja: Prvo će otvoriti restorane pa tek onda kafiće

Slovenija otvara skijališta u većem dijelu zemlje: Evo tko će sve smjeti skijati