in

POSAO U ISTRI: Zapošljavaju u Umagu, Novigradu, Poreču, Puli, Galižani, Rovinju…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Pro Grad Inženjering d.o.o. zapošljava tesara/ zidara (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Istarska županija, a aplicirati možete do 22.3. Poslodavac nudi stimulativne uvjete rada po uzoru na standarde susjednih europskih zemalja, mogućnosti napretka, dodatne bonuse i edukacije. Osiguravaju se liječnički pregled, prijava na mirovinsko i zdravstveno, radna dozvola, stan, prijevoz te zaštitna oprema i alat. Aplicirajte.

posao.hr za klijenta traži u Umagu/ Novigradu voditelja turističkog naselja (m/ž) te domara u turističkom naselju (m/ž). Prijaviti se možete do 29.3. Obvezno je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovina, izvrsno poznavanje engleskog jezika te spremnost na rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava diljem Istre: operater u pozivnom centru na slovenskom / makedonskom / srpskom jeziku (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), zidar / tesar (m/ž), agent terenske prodaje (m/ž). Provjerite uvjete poslodavaca i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Brioš Tim d.o.o. zapošljava pekare (m/ž) u Galižani. Prijaviti se možete do 31.3. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno tri godine. Provjerite više ovdje.

Adrion d.o.o. zapošljava soboslikare – fasadere (m/ž) za rad u Puli. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 31.3. Posao obuhvaća soboslikarstvo, ličilačke i fasaderske poslove. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Tehnoline Telekom traži IT tehničara – servisera računala (m/ž). Lokacija rada je Pula, a rok prijave 31.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika i radno iskustvo od minimalno dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Poželjno je i posjedovanje nekog certifikata Microsoft, Linux i slično. Posao obuhvaća korisničku podršku, održavanje kvalitetnih odnosa, implementaciju i održavanje IT sustava. Više na linku.

D. P. KOP d.o.o. traži rukovatelja bagerom (m/ž) u Poreču. Prijave se zaprimaju do 31.3. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi mogućnost samačkog smještaja. Sve detalje o poziciji pronađite na linku.

Deltron d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Puli. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća širenje prodajne mreže i pozicioniranje proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme, izradu, praćenje i realizaciju planova prodaje te ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, a prednost donosi tehnički smjer. Očekuje se iskustvo u radu s klimatizacijskom opremom, afiniteti prema prodaji, usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u gradovima diljem Istre. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Talentixx Adria d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava prodavača (m/ž), konobara (m/ž) i čistača (m/ž) u Rovinju. Prijave su otvorene do 24.3. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Objavljen poziv poduzetnicima za državne potpore u sklopu mjera gospodarskog oporavka

U četvrtak bez struje dio Tara do Tarske vale