in

POSAO U ISTRI: Zapošljavaju u Žminju, Pazinu, Poreču, Novigradu, Plovaniji, Galižani…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Radne dozvole j.d.o.o. zapošljava pomoćnog konobara (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 28.6. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Očekuje se poznavanje engleskog jezika. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Aplicirajte.

Dermoestetik d.o.o. zapošljava radnika u laboratoriju kozmetike (m/ž) u Novigradu. Rok prijave je 21.7. Potrebna je srednja stručna sprema, sklonost timskom radu, pedantnost i odgovoran pristup poslu. Poželjno je znanje osnovnih kompjuterskih programa te je poželjno posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se.

Mulino d.o.o. zapošljava voditelja marketinga i prodaje (m/ž). Mjesto rada je Plovanija, a prijave su otvorene do 21.7. Posao obuhvaća prezentaciju, promociju i prodaju smještajnih i ugostiteljskih kapaciteta, postizanje optimalne popunjenosti kapaciteta uz ostvarivanje najbolje moguće cijene. Potrebno je aktivno sudjelovanje u izradi i provedbi marketinških kampanja. Detalje provjerite ovdje.

Im metal zapošljava bravara – montera (m/ž) u Žminju. Prijave su otvorene do 30.6. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

Superius d.o.o. zapošljava referenta za brigu o korisnicima na talijanskom i slovenskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 30.6. Početna plaća je viša od 6.000 kuna. Postoji mogućnost rada od kuće, a poslodavac osigurava edukaciju. Potrebna je minimalno srednja struča sprema i poznavanje talijanskog i engleskog jezika. Provjerite više ovdje.

multi-sport d.o.o. zapošljava montera sportske opreme (m/ž) u Pazinu. Prijave su otvorene do 30.6. Poželjno je znanje upravljanja i korištenja alata za montažu, rad na skeli, odgovornost, točnost i spretnost u radu te snalažljivost i kreativnost. Prednosti imaju ljudi koji su osposobljeni za rad na skeli, marljivi i pedantni, te skloni samostalnom i timskom radu s ostalim zaposlenicima. Više na linku.

Etradex proizvodnja i trgovina d.o.o. zapošljava mehaničara na teretnom programu (m/ž). Mjesto rada je Pazin, a prijave su otvorene do 30.6. Posao obuhvaća popravak i održavanje teretnih vozila te uredno vođenje i ispunjavanje radnih naloga. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Teri – trgovina d.o.o. zapošljava skladištare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 30.6. U obzir dolaze osobe sa završenom osnovnom ili srednjom stručnom spremom. Detalje provjerite ovdje.

Šimek d.o.o. zapošljava pomoćnog geodetskog radnika – geodetskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Lupoglav, a prijave su otvorene do 30.6. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Wart metal d.o.o. zapošljava transportnog radnika (m/ž) u Galižani. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 30.6. Posao podrazumijeva sakupljanje i baliranje kartona. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

POREČ/ROVINJ: Kampanja Studija Tumpić/Prenc za festival aMORE ide na izložbu CANNES LIONS

U Labincima u četvrtak proslava sv. Ivana uz misu, priredbu i zabavu