in

Poslovi u ISTRI nude se ovog tjedna u Poreču, Umagu, Pazinu, Novigradu, Bujama…

Foto Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Wasi zapošljava radnika u trgovini (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 18.10. Potrebno je poznavanje rada na blagajni, poznavanje rada sa bezgotovinskim sredstvima plaćanja te ljubaznost i urednost. Poslodavac nudi stimulativna primanja i slobodu u radu. Prijavite se.

Mango Moda d.o.o. traži pomoćnika u prodaji (m/ž) – pola radnog vremena. Mjesto rada je Pula – Max Stoja, a prijave su otvorene do 13.10. Poslodavac nudi mogućnost rada u modnoj grupaciji gdje možete razvijati svoju profesionalnu karijeru, trening i podršku u timu, dobro okruženje u trgovini i rad u timu, popust za zaposlenike te naknadu za prijevoz. Prijavite se.

Veterinarska ambulanta Pazin d.o.o. zapošljava veterinara (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 20.10. Potrebne su dobre komunikacijske vještine te spremnost na učenje i usavršavanje. Prednost položen državni stručni ispit, ali nije uvjet. Aplicirajte.

Proficio d.d. zapošljava djelatnika za administrativno – recepcijske poslove (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave su otvorene do 1.11. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, poznavanje MS Officea, razvijene komunikacijske vještine, visoka organiziranost, brzina, preciznost i temeljitost prilikom izvršavanja zadataka. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava operatera u korisničkoj podršci putem chata i maila na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 12.10. Posao obuhvaća odgovoravanje na upite isključivo putem chata i maila te brigu za korisnike. Uvjeti su izvrsno poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, osnovno poznavanje rada na računalu, izražene komunikacijske vještine te motiviranost i odgovornost. Aplicirajte.

posao.hr (za klijenta) traži u Novigradu, Umagu i Bujama voditelja turističkog naselja (m/ž), marketing managera (m/ž), spremača – sobara (m/ž) te voditelja održavanja (m/ž). Rok prijave je 13.10. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Projekt i.m. 2000 d.o.o. traži prodajnog savjetnika / dizajnera (m/ž) u Poreču. Prijave su otvorene do 14.10. Potrebna je informatična pismenost, poznavanje stranih jezika te minimalno viša stručna sprema. Aplicirajte.

Meneghetti d.o.o. zapošljava vrtlara (m/ž). Mjesto rada je Bale, a prijave su otvorene do 21.10. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, fleksibilnost radnog vremena, sposobnost organizacije rada, proaktivnost u rješavanju problema. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Umagu. Rok prijave je 15.10. Potrebna je srednja stručna sprema, poželjno prometnog ili tehničkog smjera, radno iskustvo od najmanje šest mjeseci, poznavanje principa rada u skladištu, poznavanje rada u MS Officeu, znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se.

Studenac d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Raši. Rok prijave je 21.10. Glavne su odgovornosti  izlaganje robe, kontrola kvalitete i roka trajanja robe, rad na blagajni, rad na salamoreznici, brzo, točno i uredno izvršavanje zadanih poslova, izražena ljubaznost u odnosu prema kupcima. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Sadržaj ovog teksta odgovornost je portala Posao.hr

maske korona covid pixabay

Stožer u četvrtak: Opet više od dvadeset novozaraženih

eksplozija bankomata u taru 7-10-2021

Eksplozije bankomata u Červar-Portu i Taru