in

Poslovi u ISTRI: Zapošljavaju u Poreču, Novigradu, Pazinu, Puli, Labinu, Savudriji, Rovinjskom Selu…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Kraš d.d. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) u Puli te pozicionera (m/ž) za istarsko podučje. Prijave se zaprimaju do 9.2. Potrebna je srednja stručna sprema, minimalno godina dana radnog iskustva, dobro poznavanje rada u MS Office-u, vozačka dozvola B kategorije i visoki radni angažman. Aplicirajte.

Antenal d.o.o. traži tehničkog rukovoditelja (m/ž) za rad u Novigradu. Prijave su otvorene do 12.2. Uvjeti su položen stručni ispit s rudarstva, visoka stručna sprema , vještine rada u MS Office-u i AutoCAD-u. Potrebno je poznavanje talijanskog jezika. Prijavite se.

Agencija Manpower za potrebe klijenta zapošljava operatere u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž). Traži se više osoba za rad u Istri, a prijave su otvorene do 10.2. Poslodavac nudi stabilan posao, smjenski rad, dva dana u tjednu slobodna, rad od kuće, plaćenu obuku i kompletnu opremu za rad. Prijavite se putem linka.

Rezidencija Skiper d.o.o. zapošljava djelatnika u odjelu održavanja –  kućni majstor (m/ž). Mjesto rada je Savudrija, a prijave su otvorene do 14.2. Potrebna je srednja stručna sprema te poznavanje engleskog jezika. Traži se radno iskustvo od barem godine dana. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Ad Grad d.o.o. zapošljava zidara – tesara (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) za rad u Puli. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od godine dana. Traži se više osoba za rad. Provjerite više ovdje.

Exprimo d.o.o. zapošljava na poziciji projektant (m/ž) u Poreču. Prijaviti se možete najkasnije do 1.3. Posao obuhvaća projektiranje konstrukcija na nivou idejnog, glavnog i izvedbenog projekta za sve tipove konstrukcija, izradu projekata vodoopskrpe i odvodnje i slično. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, poznavanje engleskog jezika, MS Office-a i AutoCAD-a. Provjerite detalje na linku.

Goldfren, obrt, zapošljava pomoćnog radnika (m/ž) u Pazinu. Prijave su otvorene do 25.2. Potrebno je više osoba za rad. Traži se radno iskustvo od godine dana. Posao obuhvaća pomoćne poslove u gađevini. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Cro Taxi d.o.o. zapošljava vozača taxi prijevoza (m/ž) u Poreču i Labinu te dispečera (m/ž) u Puli. Potrebno je više osoba na pozicijama. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Prijave su otvorene do 24.2. Provjerite kako aplicirati.

Cvitić, obrt, zapošljava strojarskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Rovinjsko Selo, a prijave su otvorene do 31.3. Potrebna je viša stručna sprema te radno iskustvo od dvije godine na istim ili sličnim poslovima. Provjerite detalje ovdje.

Concettino d.o.o. traži slastičara sa iskustvom (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 19.2. Posao uključuje proizvodnju i dekoraciju torti i kolača. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Istra i Slavonija ‘zelene‘, srednje škole otvaraju se za đake sljedeći tjedan

MLADEN GRGETA, načelnik Funtane vjeruje u oporavak gospodarstva: U planu obnova stare škole, novi dječji park i pješačka staza