in

Poslovi u ISTRI – Zapošljavaju u Vodnjanu, Poreču, Žminju, Medulinu, Puli, Umagu…

Ilustracija Depositphotos

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Istrakop d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera građevine (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Posao obuhvaća područje Istarske županije, a rok prijave je 21.4. Uvjeti su ozbiljnost, odgovornost, točnost, kolegijalnost i timski rad. Potreban je stručni ispit i rješenje o opisu u HKIG. Očekuje se radno iskustvo od deset i više godina. Aplicirajte.

Štok d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji arhitekt / projektant / građevinski tehničar / arhitektonski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Vodnjan, a prijave su otvorene do 20.4. Posao podrazumijeva izradu idejnog i glavnog projekta, izradu projektno-tehničke dokumentacije, izradu 3D-a i administrativne poslove. Uvjeti su obrazovanje za građevinskog tehničara/ku / arhitektonskog tehničara/ ku, poznavanje rada u AutoCAD-u, poznavanje rada u MS Office-u. Poželjno je iskustvo u izradi projektne dokumentacije za stambene građevine. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava upravitelja plaže (m/ž). Lokacija rada je Medulin, a prijaviti se možete najkasnije do 23.4. Uvjeti su motiviranost i odgovornost u radu, radno iskustvo od minimalno godinu dana, srednja stručna sprema i vrlo dobro poznavanje engleskog i još jednog dodatnog svjetskog jezika. Prijavite se.

Lloyds design traži Java Script Programera (m/ž). Mjesto rada je Labin, a prijaviti se možete najkasnije do 12.5. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, srednja razina poznavanja JavaScript-a, React-a i React Native-a. Odgovornosti su pružanje podrške ostalim članovima tima, suređivanje s drugim timovima, pisanje održivog koda koji se može koristiti u budućnosti i slično. Više na linku.

Deni, obrt za keramičarske usluge, zapošljava keramičara / podopodlagača (m/ž) za rad u Puli. Prijave su otvorene do 5.5. Potrebno je iskustvo rada za postavljanje pločica. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Larix d.o.o. iz Umaga traži vozača teretnog vozila (m/ž). Prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća vožnju teretnog vozila do 3.5. tona ukupne mase za poslove u nacionalnom i međunarodnom prometu. Detalje provjerite ovdje.

Trans East Servis d.o.o. zapošljava autoelektričara (m/ž). Lokacija rada je Žminj, a prijave su otvorene do 30.4. Potebna je srednja stručna sprema. Poslodavac pruža mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Eures d.o.o. traži savjetnika za EU fondove i administratora (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 6.5. Posao podrazumijeva vođenje EU projekata, rad s privatnim tvrtkama, javnom i lokalnom upravom, pronalaženjem konkretnih rješenja za klijenta, savjetovanje klijenta prilikom odabira natječaja i slično. Provjerite detalje putem linka.

Privatna praksa fizikalne terapije Damir Deković zapošljava fizioterapeuta (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Posao obuhvaća veliku usmjerenost klijentu, želju za napredovanjem u struci, proaktivnost i konstantno usavršavanje kroz edukacije. Potrebno je poznavanje barem jednog stranog jezika – engleskog ili talijanskog. Završeni tečaj iz manualne terapije je prednost, ali nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Mega Pack d.o.o. traži referenta prodaje i marketinga (m/ž) u Starom Pazinu. Posao podrazumijeva rad u veleprodaji i maloprodaji, web shop-u, objavljivanje sadržaja na društvenim mrežama i slično. Poslodavac nudi stimulativna primanja, rad na određeno vrijeme s mogućnošću zaposlenja na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

PROMO

Javio se POREČKI MILIJUNAŠ: Objavio kako će potrošiti 2,3 milijuna kuna osvojenih na lotu

VRSAR za uređenje čitaonice dobio bespovratnih 130 tisuća kuna