in

Tjedna ponuda poslova u Istri: Radnike traže Plava laguna, Euro Tim, Istria home, De Conto…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Emmezeta traži nove radne snage na pozicijama skladištar (m/ž) i prodavač (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se.

Istria home d.o.o. zapošljava suradanika u rezervacijskom odjelu turističke agencije (m/ž). Mjesto rada je Labin, a prijave su otvorene do 21.3. Potrebno je iskustvo u radu na recepcijskim ili agencijskim poslovima, poznavanje njemačkog jezika, razvijene komunikacijske vještine, fleksibilnost u pogledu radnog vremena. Nudi se plaća od 5.000 kuna. Aplicirajte.

Sigma d.o.o. zapošljava glavnog kuhara (m/ž)/ kuhara (m/ž), konobara (m/ž), recepcionara (m/ž), servira (m/ž), sobara – čistača (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), kućnog majstora (m/ž) i mornara/ mornara dizaličara/ mornara ronioca (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 26.3. Poslodavac traži višegodišnje radno iskustvo i poznavanje stranih jezika. Prijavite se putem linka.

Euro Tim d.o.o. traži nove radne snage na pozicijama: vozač/ dostavljač (m/ž) i referent prodaje (m/ž) u mjestu Škropeti. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Rok prijave je 4.3. Prijavite se na linku.

Dany, trgovina na malo, zapošljava pizza majstora (m/ž) u Grožnjanu. Rok prijave je 25.3. Potrebno je jednogodišnje iskustvo. Posao se sastoji od pripreme i pečenja pizze. Protražite kako aplicirati.

Tehnoline telekom d.o.o. traži mrežnog administratora (m/ž) u Puli. Rok prijave je 15.3. Traži se posjedovanje Cisco CCNA certifikata i/ili Mikrotik MTCNA, minimalno viša stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskog jezika. Poslodavac osigurava službeno vozilo, mobitel i laptop. Pogledajte kako ostvariti prijavu ovdje.

De conto, društvo za građevinarstvo, zapošljava vozača teretnog vozila – šlepera (m/ž), mehaničara (m/ž), vozača teretnog motornog vozila (m/ž), strojara (m/ž) i radnika u proizvodnji i montaži alu i pvc stolarije (m/ž) u Labinu. Traži se srednja stručna sprema, radno iskustvo od godine dana i vozačka dozvola B kategorije. Detalje pronađite na linku.

Samostalna djelatnost socijalne skrbi Petra Kostešić zapošljava na poziciji njegovatelj (m/ž) u Vinkuranu. Rok prijave je 27.3. Potrebna je srednja stručna spema. Posao se sastoji od njege starijih i nemoćnih osoba, a potreban je tečaj za njegovatelja/icu. Više na linku.

Plava laguna d.d. zapošljava voditelja strojarskih projekata (m/ž) u Poreču. Prijavite se najkasnije do 9.3. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Potražite kako aplicirati na linku.

Karolina, praonica rublja, zapošljava radnika u praonici rublja (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 24.3. Posao se sastoji od pranja i glačanja rublja. Više na linku.

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

VIŽINADA: Staru oštariju Marino Rossi preuredit će u stambeno-turistički objekt

VRSAR: Prva tribina za građane o korištenju reciklažnog dvorišta