in

Tjedna ponuda poslova u Istri – Traže se prodavači, zidari, slastičari, voditelj skladišta…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Dupin d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Puli. Rok prijave je 18.10. Traži se vedra i vesela osoba, poštena i vrijedna. Očekuje se iskustvo na istim poslovima te smisao za trgovinu i komunikaciju s kupcima. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava promotora u poslovnici – studenta (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave je 11.11. Očekuje se poznavanje tehnologije, poznavanje engleskog jezika i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi satnicu od 30 kuna uz varijabilni dio. Aplicirajte ovdje.

Arena Casino u Puli traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 30.10. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Labinu. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 20.10. Aplicirajte.

My Fides za potrebe klijenta traži agenta u odjelu korisničke podrške (m/ž) u Puli. Rok prijave je 23.10. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu na komunikacijskoj razini, poznavanje MS Office paketa, komunikativnost, brzina i ljubaznost. Prijavite se ovdje.

Ventidue d.o.o. zapošljava u Rovinju na poziciji prodajni predstavnik (m/ž). Posao obuhvaća prodaju salveta i stolnjaka za jednokratnu upotrebu ugostiteljskim objektima. Uvjeti su poznavanje engleskog i talijanskog jezika. Više na linku.

Ad Grad d.o.o. zapošljava zidara – tesara (m/ž) i pomoćnog zidarskog radnika (m/ž) u Puli. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Traži se srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Rok prijave je 5.11. Više na linku.

Euro Tim d.o.o. traži voditelja skladišta (m/ž). Mjesto rada su Škropeti, a rok prijave je 8.11. Poželjno je radno iskustvo u ALU stolariji i položen ispit za viličara, ali nije uvjet. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Jedinstvo d.o.o. zapošljava slastičara (m/ž) u Labinu. Rok prijave je 31.10. Traži se radno iskustvo od godinu dana, srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Accord Alpha d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) u Puli. Rok prijave je 4.11. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća proizvodnju proizvoda od plastičnih masa i laminiranih materijala. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Istramet: Pred nama je VRHUNAC LJETA, ali bez rekordnih vrućina

KORONA-SNIŽENJE: Već je počeo ‘rat‘ za sljedeću sezonu, konkurencija spustila cijene hotelskih soba i do 50 posto!

Jedina ZELENA regija na karti Europe je ISTRA

Jedina ZELENA regija na karti Europe je ISTRA