in

Tjedna ponuda poslova u ISTRI – Zapošljavaju u Poreču, Pazinu, Balama, Umagu, Rovinju…

Ilustracija

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži radnika (m/ž) za rad u restoranu. Mjesto rada je Poreč, a prijave se zaprimaju do 02.12.2021. Poslodavac omogućuje plaću iznad proijeka, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, isplatu dara za dijete do 15. Godine jednom godišnje te plaćene troškove prijevoza. Ovo su samo neki od benefita koje će poslodavac omogućiti. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Obrt elektromehanika Ušić zapošljava djelatnika za rad u elektomehanici i bazenskoj tehnici (m/ž). Mjesto rada je Mugeba kraj Poreča, a prijave se zaprimaju do 06.12.2021. Kandidatu je za rad potrebna srednja stručna sprema smjera elektromehaničar, elektrotehničar, strojar ili vodoinstalater. Prijaviti se možete ovdje.

Meneghetti d.o.o. traži kućnog majstora – tehničara održavanja (m/ž) u Balama. Prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Kandidat mora imati dobre organizacijske vještine kako bi bio sposoban nadzirati sve radove s ciljem održavanja hotela i dislociranih smještajnih jedinica. Prijaviti se možete putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava radnika na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave se zaprimaju do 10.12.2021. Radna pozicija obuhvaća poslove sortiranja i pakiranja gotovih proizvoda na stroju, pripremu materijala za pakiranje te pravilno i kvalitetno sortiranje i pakiranje. Prijavite se ovdje.

AGROLAGUNA zapošljava poslovođu (m/ž) u Poreču. Rok za prijavu je 30.11.2021. Kandidat mora biti sposoban provoditi unaprijed isplaniranu tehnologiju poizvodnje te je odgovoran za sve agrotehničke zahvate u procesu proizvodnje. Kako se prijaviti saznajte na linku.

AN & SA d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Pazinu. Radna pozicija obuhvaća prodaju prehrambenih artikala, a za posao je potrebno jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna spremu. Prijaviti se možete do 30.11.2021., a kako to učiniti potražite na linku.

VENTIDUE d.o.o. zapošljava trgovačkog putnika (m/ž). Područje rada je Rovinj, a rok za prijavu je 19.12.2021. Kandidata treba odlikovati ozbiljnost, vedrina, poletnost i komunikativnost. Informacije za prijavu saznajte ovdje.

Camaloon zapošljava content writer for UK market (m/f). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuje priprema dobro strukturiranih skica sa smjernicama SEO-a pomoću sustava za upravljanje sadržajem, lektoriranje i uređivanje objava na blogu  te koordinacija s marketinškim i dizajnerskim timom. Prijave traju do 11.12.2021. i zaprimaju se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijave se zaprimaju do 02.12.2021. putem linka.

Employment Outsourcing traži call center sales specialist with croatian and english – remote job (m/f). Prijaviti se možete do 29.11.2021. Radna pozicija zahtijeva kontaktiranje klijenata sa izgradnjom dobrih odnosa i povjerenja te istraživanje potreba kupaca i savjetovanje u području ponuđenih proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posoa.hr. Sretno u potrazi!

PROMO – Za Sadržaj teksta odgovoran je portal Posao.hr

labudovi labud ilustracija pixabay

U Hrvatskoj potvrđena ptičja gripa

nevrijeme kiša grmljavina munje

Obilna kiša duž Jadrana, moguće pijavice a očekuje se i snijeg