in

Tjedna ponuda poslova u Istri: Zapošljavaju u Poreču, Višnjanu, Puli, Pazinu…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Obrt za izradu i montažu aluminijske stolarije „Alutrade“ zapošljava voditelja tehničke dokumentacije (m/ž) u Poreču. Rok prijave je 23.11. Posao obuhvaća razradu tehničke dokumentacije i crtanje tehničkih detalja. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, znanje engleskog jezika te napredno računalno znanje. Više na linku.

Wasi d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) za rad u Istarskoj županiji. Rok prijave je 17.11. Poslodavac nudi stimulativna primanja te osigurava službeni automobil i slobodu u radu. Poželjni su poznavanje nautičke opreme i inox galanterije. Aplicirajte.

Estradex d.o.o. zapošljava djelatnika u komercijali i administraciji (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 4.12. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, služenje engleskim jezikom i radno iskustvo od minimalno dvije godine. Posao se sastoji od zaprimanja narudžbi i upita, unošenja  kupaca/narudžbi u CRM sustav, knjiženja URA i slično. Provjerite detalje ovdje.

Projekt i.m. 2000 d.o.o. traži stolara / montera namještaja i vrata (m/ž) za rad u Poreču. Nudi se plaća do 12.000 kuna. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Prijavite se.

Knjigovodstveni obrt Stella zapošljava knjigovođu (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.11. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od knjiženja URA, IRA, voženja materijalnog i financijskog stanja i slično. Provjerite detalje ovdje.

Arenaturist ribarska koliba d.o.o. zapošljava zamjenika glavnog kuhara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.11. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina te poznavanje engleskog ili talijanskog jezika. Predviđa se plaća od 9.000 kuna. Više na linku.

Euroherc osiguranje zapošljava pribavitelja osiguranja (m/ž) u Labinu. Rok prijave je 28.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Plan Gašparini d.o.o. zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Višnjanu. Rok prijave je 27.11. Traži se visoka stručna sprema, položen stručni ispit i dvije godine radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz na posao. Više na linku.

Angelo d.o.o. traži prodajnog savjetnika na odjelu kućnog tekstila (m/ž) u Puli. Rok prijave je 22.11. Potrebna je srednja stručna sprema i trogodišnje radno iskustvo. Provjerite detalje ovdje.

Tehnoline Telekom d.o.o. zapošljava IT System administratora (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.11. Potrebno je najmanje dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro znanje Windows operativnog sustava, visoka razina odgovornosti i inicijative, samostalnost u obavljanju poslova. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Povlači se više pekarskih proizvoda, predstavljaju ozbiljan rizik po zdravlje

ŽMINJ: Kreće obnova najstarije sakralne baštine – Crkve sv. Foške