in

Tražiš posao u ISTRI? Donosimo ponudu radnih mjesta u Umagu, Rovinju, Balama, Puli…

Ilustracija

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Proficio d.d. traži djelatnika za administrativno-recepcijske poslove (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave se zaprimaju do 01.11.2021. Ova pozicija obuhvaća administrativnu podršku voditelju hotela i ostalim članovima te recepcijske poslove prijema, prihvata, boravka i odlaska gostiju, sukladno potrebama. Prijavi se!

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 18.11.2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavi se putem linka!

Monoi d.o.o. zapošljava terenskog komercijalistu (m/ž) na području Istre. Prijave se zaprimaju do 02.11.2021.Poslodavac omogućuje edukaciju i mentorstvo tijekom uhodavanja u posao, sigurna primanja, božićnice, službeni automobil i mobitel te bonuse na plaću. Prijavi se putem linka!

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podršku (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 06.11.2021. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavi se!

Manpower Savjetovanje d.o.o. traži operatera u korisničkoj podršci putem chata i maila na srpskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave traju do 08.11.2021.Poslodavac omogućuje 4/6/8 sati rada dnevno, motivirajuća primanja, skraćeno radno vrijeme subotom, neradne nedjelje te jedan dan tjedno slobodno. Prijavi se ovdje!

CCPORTER Sp. z o.o.‎ traži osobu koja će obavljati posao junior back office specialista (m/ž)‎ iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 14.11.2021. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i pobrinuti će se za svu potrebnu opremu za rad (osobno računalo i slušalice). Prijavi se!

Aluflexpack Novi d.o.o. traži skladištara (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave se zaprimaju do 26.11.2021. Za rad je potrebna srednja stručna sprema, radno iskustvo od 6 mjeseci i poznavanje principa rada u skladištu. Prijavi se putem linka!

AA Euro Croatia d.o.o. traži koordinatora prometa – odjel marketinga (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Prijave traju do 13.11.2021. Poslodavac nudi mogućnost potpunog rada od kuće, 6 mjeseci honorarnog ugovora i plaćanje na tjednoj osnovi. Prijavi se putem linka!

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava savjetnika u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je područje Istre. Prijave se zaprimaju do 03.11.2021. Za posao je potrebno izvrsno znanje talijanskog jezika u pismu i govoru. Poslodavac nudi mogućnost rada 4/6/8 sati dnevno, motivirajuća primanja, skraćeno radno vrijeme subotom, neradne nedjelje te jedan dan tjedno slobodno. Prijavi se ovdje!

Meneghetti d.o.o. traži recepcionera (m/ž) u Balama. Prijave traju do 17.11.2021. Poslodavac omogućuje profesionalni razvoj i rad u stimulativnom okruženju, plaćeni putni trošak, topli obrok i smještaj za sezonske radnike.  Prijavi se!

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

tar općina općinska uprava općina tar vabriga

TAR: Općina zapošljava prometnog i komunalnog redara

nataša ravnić marijana liović kuglačice istre poreč

Ženska i muška reprezentacija na Svjetskom prvenstvu prve u grupama – Žene sve pobijedile maksimalnim rezultatom