in

Tražiš posao u ISTRI? Pogledaj što se nudi u Rapcu, Poreču, Umagu, Puli, Žminju, Labinu…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji administrator u transportu / disponent (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebne su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Od kandidata se očekuju srednja stručna sprema prometnog ili tehničkog smjera, radno iskustvo od najmanje godinu dana, poznavanje prometnih propisa, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i još jednog stranog jezika te poznavanje sustava za organizaciju transporta. Prijavite se putem linka.

CCC traži prodavača (m/ž) u Puli. Rok prijave je 25.4. Uvjeti su srednja stručna sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, komunikativnost, dobre organizacijske vještine. Poželjno je radno iskustvo u prodaji. Prijavite se ovdje.

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) na području Istre i Primorja (m/ž). Prijave su otvorene do 26.4. Potrebni su uvjeti minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad, komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost i fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje te vozačka dozvola B kategorije. Iskustvo u sličnim terensko-komercijalnim poslovima je prednost. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava prodajnog predstavnika sa iskustvom u građevini (m/ž). Područje rada obuhvaća Istarsku, Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju. Prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Od kandidata se traži obvezno prodajno iskustvo od dvije do pet godina, iskustvo rada u građevinskom sektoru i u prodaju građevinskog alata, izvrsne prodajne, pergovaračke i organizacijske vještine te minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili trgovačkog usmjerenja. Prednost donosi visoka stručna sprema. Aplicirajte.

Lloyds design traži Java Script Programera (m/ž). Mjesto rada je Labin, a prijaviti se možete najkasnije do 12.5. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, srednja razina poznavanja JavaScript-a, React-a i React Native-a. Odgovornosti su pružanje podrške ostalim članovima tima, suređivanje s drugim timovima, pisanje održivog koda koji se može koristiti u budućnosti i slično. Više na linku.

Deni, obrt za keramičarske usluge, zapošljava keramičara / podopodlagača (m/ž) za rad u Puli. Prijave su otvorene do 5.5. Potrebno je iskustvo rada za postavljanje pločica. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Larix d.o.o. iz Umaga traži vozača teretnog vozila (m/ž). Prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća vožnju teretnog vozila do 3.5. tona ukupne mase za poslove u nacionalnom i međunarodnom prometu. Detalje provjerite ovdje.

Trans East Servis d.o.o. zapošljava autoelektričara (m/ž). Lokacija rada je Žminj, a prijave su otvorene do 30.4. Potebna je srednja stručna sprema. Poslodavac pruža mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Eures d.o.o. traži savjetnika za EU fondove i administratora (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 6.5. Posao podrazumijeva vođenje EU projekata, rad s privatnim tvrtkama, javnom i lokalnom upravom, pronalaženjem konkretnih rješenja za klijenta, savjetovanje klijenta prilikom odabira natječaja i slično. Provjerite detalje putem linka.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Lokacije rada su Poreč i Rabac. Prijaviti se možete do 30.4. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

PROMO

MARČANA: Pogledajte općinske financije u Proračunu u malom

TAR: Besplatno kastrirajte svoje kućne ljubimce