in

Tražiš posao u ISTRI? Traže se kuhari, računovođe, bravari, monteri, projektanti, administratori…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Puli i Rovinju te domara (m/ž) u Rovinju. Traže se timski igrači, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme i dr. Prijavite se.

Kamp Materada d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 23.6. Aplicirajte.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava referenta u odjelu računovodstva (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 14.6. Poslodavac nudi mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja u području financija i računovodstva, dinamično radno okruženje, motivirajuću radnu sredinu, stimulativna primanja i mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema iz ekonomije uz minimalno dvije godine radnog iskustva. Prijavite se.

Im metal zapošljava bravara – montera (m/ž) u Žminju. Prijave su otvorene do 30.6. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Provjerite kako aplicirati.

multi-sport d.o.o. zapošljava montera sportske opreme (m/ž) u Pazinu. Prijave su otvorene do 30.6. Poželjno je znanje upravljanja i korištenja alata za montažu, rad na skeli, odgovornost, točnost i spretnost u radu te snalažljivost i kreativnost. Prednosti imaju ljudi koji su osposobljeni za rad na skeli, marljivi i pedantni, te skloni samostalnom i timskom radu s ostalim zaposlenicima. Više na linku.

Wart metal d.o.o. zapošljava transportnog radnika (m/ž) u Galižani. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijaviti se možete najkasnije do 30.6. Posao podrazumijeva sakupljanje i baliranje kartona. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Exoro d.o.o. zapošljava asistenta u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijave su otvorene do 17.6. Posao podrazumijeva administrativnu i organizacijsku podršku računovodstvu i financijama, prikupljanje i organizaciju knjigovodstvenih dokumenata, kontrolu i likvidiranje ulaznih računa te arhiviranje ostale dokumentacije. Uvjeti su dobre komunikacijske i organizacijske sposobnosti, točnost i preciznost u radu te visoke razine poslovne odgovornosti i poštivanje rokova za izvršavanje poslovnih aktivnosti, sposobnost brzog prilagođavanja i timskog rada. Više na linku.

Navalimpianti Pula d.o.o. zapošljava konstruktora – projektanta (m/ž) u Puli. Rok prijave je 9.7. Potrebna je visoka stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite više putem linka.

Euro mehanika d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Kašteliru. Rok prijave je 18.6. Potrebna je završena četverogodišnja srednja škola. Od kandidata se očekuje radno iskustvo od četiri godine te računalna pismenost. Posao obuhvaća analizu i arhiviranje podataka. Više na linku.

ARFA Services d.o.o. traži servisera tehničke rashladne opreme (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 15.6. Posao obuhvaća servis i popravak rashladne opreme, ventilacije i klimatizacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Ministarstvo poziva srednje škole da se prijave za izložbu HRANA NIJE OTPAD – I JA MOGU UTJECATI

POREČ: Danas, 11. lipnja, predstavljanje knjige ISTARSKI GONIČ