in

Tražiš posao u Istri? Zapošljavaju u Bujama, Umagu, Poreču, Rapcu, Balama…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Bifix d.o.o. traži radnika u proizvodnji (m/ž) u Bujama. Poslodavac osigurava smještaj, rad u tehnološki naprednom okruženju, proces uhodavanja u posao, mentorstvo, osposobljavanje za rad s viličarom, redovne i stimulativne prihode te isplate bonusa na kraju godine i božićnice. Prijavite se putem linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava dva strojara 3 (m/ž). Mjesto rada je Umag. Poželjno je da kandidat ima srednju stručnu spremu tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, jednogodišnje radno iskustvo u radu s HACCP i ISO normama, uvjerenje za vozača viličara i rad s kemikalijama te poznavanje rada na računalu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Posao obuhvaća pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru i osiguravanje jedinstvenog okruženja za goste kroz vrhunsku uslugu. Prijave se zaprimaju putem linka.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava savjetnika u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesta rada su Umag i područje Istre. Posao obuhvaća odgovaranje na upite putem telefona, chata ili maila, a poslodavac će se pobrinuti za potivirajuća primanja, mogućnost rada od doma i rad  na 4/6/8 sati te neradne nedjelje i jedan dan tjedno slobodno. Prijavite se ovdje.

Maslinica d.o.o. traži referenta u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Rabac. Od kandidata se traži srednja ili viša stručna sprema, razvijene komunikacijske i prodajne vještine te poznavanje najmanje dva strana jezika. Prijavite se putem linka.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava radnika na proizvodnoj liniji (m/ž) u Labinu. Posao obuhvaća rad na proizvodnoj liniji u proizvdnji elektroničkih dijelova, električne i mehaničke opreme i uređaja te rad u tri smjene od ponedjeljka do petka. Poslodavac će Vam osigurati sigurna primanja, plaćene putne troškove i slobodne vikende. Prijavite se ovdje.

Meneghetti d.o.o. Traži referenta za odnose s gostima (m/ž) u Balama. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu, jednogodišnje radno iskustvo, razvijene organizacijske i komunikacijske vještine, sistematičnost te poznavanje barem 2 strana jezika.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se!

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog sutija na radna mjesta future leaders  program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocjnog  iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

maja baričević body builderica veli jože poreč

Uspjeh porečke bodybuilderice Maje Baričević na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj

općina marčana reciklažno dvorište radionice za djecu

MARČANA: Najmlađi učili o pravilnom postupanju s otpadom u sklopu projekta izgradnje reciklažnog dvorišta