in

Tražiš posao u ISTRI? Zapošljavaju u Kašteliru, Poreču, Umagu, Rovinju, Livadama…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Euromehanika d.o.o. zapošljava automehaničara / mehatroničara (m/ž) u Kašteliru. Prijaviti se možete najkasnije do 5.4. Poslodavac nudi redovita i stimulativna primanja, plaćeni prijevoz, smještaj i stalni radni odnos. Poslodavac nudi stimulacijske nagrade za postignute rezultate u produktivnosti obavljanja poslova. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Aplicirajte.

Proficio d.d. zapošljava djelatnika u održavanju i domaćinstvu luksuznog objekta (m/ž) u Rovinju. Prijaviti se možete najkasnije do 1.4. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprena, slično radno iskustvo minimalno dvije godine, aktivno znanje engleskog jezika. Očekuju se profesionalnost u pristupu radu i prema gostima, temeljitost i točnost, marljivost i fleksibilnost te komunikacijske vještine i vedrina. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnike na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se traže organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Potrebna je srednja stručna sprema ili KV tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, radno iskustvo od najmanje pola godine, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office-u. Prijavite se.

Maslinica d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž) i kuhara (m/ž). Mjesto rada je Rabac. Potrebno je radno iskustvo te znanje njemačkog ili talijanskog jezika. Očekuje se KV ili srednja stručna sprema. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava diljem Istre: Customer Care Project Manager na hrvatskom jeziku (m/ž), operater u pozivnom centru na hrvatskom jeziku (m/ž), operater u pozivnom centru na srpskom jeziku (m/ž), Customer Care / Team Leader na hrvatskom jeziku (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), zidar / tesar (m/ž), agent terenske prodaje (m/ž). Provjerite uvjete poslodavaca i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Gostionica Tartuf, obrt, zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada u Livade, a prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Poželjno je iskustvo u struci te poznavanje talijanskog i/ ili engleskog jezika. Poslodavac osigurava jedan topli obrok. Uvjet je završena srednja škola. Provjerite detalje ovdje.

Znanstvena kutija j.d.o.o. zapošljava asistenta u steam radionicama za djecu (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 21.4. Posao obuhvaća asistiranje tijekom radionica s djecom, izvođenje predstava i dječjih rođendana. Provjerite više ovdje.

Arena Casino zapošljava konobare (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.3. Posao obuhvaća poslugu gostiju i voženje računa o higijeni i čistoći radnog mjesta te ostalog inventara s kojim se služe gosti. Poželjno je radno iskustvo, spremnost na timski rad, ljubaznost prema gostima te pošten i korektan odnos. Prijavite se.

Sunny Day, obrt, zapošljava domaćina u kući za iznajmljivanje (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a aplicirati možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća doček gostiju, smještaj istih u sobe ili apartmane, dnevno održavanje i generalno čišćenje soba i apartnama te komunikaciju s gostima. Potrebno je znanje engleskog jezika. Provjerite kako aplicirati.

Sea Help Adria traži mornara Sea Help servisnog plovila (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete do 15.4. Traže se osobe s iskustvom u nautičkoj struci, poznavanjem šireg područja arhipelaga i otoka te poslovnih subjekata u regiji povezanih s nautikom. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Hrvatska udruga turizma: Tri su prioriteta u pripremi sezone

PAZIN: Drvorezi Ide Matijašić u LG galeriji