in

Tražiš posao u Istri? Zapošljavaju u Rovinju, Žminju, Novigradu, Umagu, Puli…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Proficio d.d. zapošljava djelatnika u održavanju i domaćinstvu luksuznog objekta (m/ž) u Rovinju. Prijaviti se možete najkasnije do 1.4. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprena, slično radno iskustvo minimalno dvije godine, aktivno znanje engleskog jezika. Očekuju se profesionalnost u pristupu radu i prema gostima, temeljitost i točnost, marljivost i fleksibilnost te komunikacijske vještine i vedrina. Prijavite se.

Pro Grad Inženjering d.o.o. zapošljava tesara/ zidara (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Istarska županija, a aplicirati možete do 22.3. Poslodavac nudi stimulativne uvjete rada po uzoru na standarde susjednih europskih zemalja, mogućnosti napretka, dodatne bonuse i edukacije. Osiguravaju se liječnički pregled, prijava na mirovinsko i zdravstveno, radna dozvola, stan, prijevoz te zaštitna oprema i alat. Aplicirajte.

Plan za potrebe klijenta zapošljava voditelja ureda (m/ž). Mjesto rada je Žminj, a prijaviti se možete najkasnije do 23.3. Posebne su pogodnosti redovita primanja, zaposlenje na neodređeno, rad u dinamičnom i međunarodnom okruženju te stručno usavršavanje i kontinuirana edukacija. Posao podrazumijeva računovodstvene i administrativne poslove, pisanje poslovnih dopisa, organizaciju rada u uredu, koordinaciju s računovodstvom i slično. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnike na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se traže organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Potrebna je srednja stručna sprema ili KV tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, radno iskustvo od najmanje pola godine, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office-u. Prijavite se.

posao.hr za klijenta traži u Umagu/ Novigradu voditelja turističkog naselja (m/ž) te domara u turističkom naselju (m/ž) te marketing managera (m/ž) za Istru. Obvezno je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovina, izvrsno poznavanje engleskog jezika te spremnost na rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava diljem Istre: Customer Care Project Manager na hrvatskom jeziku (m/ž), operater u pozivnom centru na hrvatskom jeziku (m/ž), operater u pozivnom centru na srpskom jeziku (m/ž), Customer Care / Team Leader na hrvatskom jeziku (m/ž), konobar (m/ž), kuhar (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), zidar / tesar (m/ž), agent terenske prodaje (m/ž). Provjerite uvjete poslodavaca i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Arena Casino zapošljava konobare (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.3. Posao obuhvaća poslugu gostiju i voženje računa o higijeni i čistoći radnog mjesta te ostalog inventara s kojim se služe gosti. Poželjno je radno iskustvo, spremnost na timski rad, ljubaznost prema gostima te pošten i korektan odnos. Prijavite se.

Arena bet zapošljava operatera / blagajnika u kladionici (m/ž) u Puli. Rok prijave je 25.3. Poslodavac nudi stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje te mogućnost dodatnih stimulativnih primanja. Posao podrazumijeva primanje uplata igračima i izdavanje listića, prodaju trgovačke robe, isplatu dobitaka na temelju dobitnog listića i slično. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Puli. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća širenje prodajne mreže i pozicioniranje proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme, izradu, praćenje i realizaciju planova prodaje te ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, a prednost donosi tehnički smjer. Očekuje se iskustvo u radu s klimatizacijskom opremom, afiniteti prema prodaji, usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Talentixx Adria d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava prodavača (m/ž), konobara (m/ž) i čistača (m/ž) u Rovinju. Prijave su otvorene do 24.3. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

PROMO

NOVIGRAD: „Igle, insekti i izgorjele šibice” Božidara Cvenčeka u Lapidariumu

U četvrtak popodne pljuskovi, u gorju i snijeg, orkanska bura za vikend