in

TRAŽITE LI POSAO? Ovaj tjedan zapošljavaju McDonald’s, Europa 92, Kadus, Grawe, Metro…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Europa 92 zapošljava prodavača (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Puli. Rok prijave je 12.3. Poslodavac traži ljubaznost i usmjerenost na potrebe kupca, pouzdanost, dinamičnost, motiviranost, prilagodljivost , prepoznavanje odjevnog stila i potrebe kupaca. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Aplicirajte.

My Fides j.d.o.o za potrebe klijenta zapošljava u Istri na pozicijama: konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i pizza majstor (m/ž). Prijave su otvorene do 21.2. Potrebno je relevatno radno iskustvo, a za neke se pozicije osigurava i smještaj. Potražite ostale poslove ovog poslodavca u ponudi i aplicirajte ovdje.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Labinu i Puli. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 12.2.

Kadus d.o.o. za potrebe klijentazapošljava na poziciji bravar/ limar (m/ž). Mjesto rada su Labinci i Kaštelir. Rok prijave je 8.3. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja stručna sprema, potrebna je položena B kategorija i izražen osjećaj kolegijalnosti te afinitet prema timskom radu. Prednost donosi više radnog iskustva u sličnim poslovima. Poslodavac nudi mogućnost ostvarivanja bonusa i ostalih novčanih stimulacija, omogućuje smještaj i radnu opremu te topli obrok. Prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za svog klijenta traži voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž) s mjestom rada u Puli. Klijent je uspješna privatna poliklinika specijalizirana za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i parazitologiju, dermatologiju, medicinu rada i nutricionizam. Uvjeti su završen Farmaceutsko-biokemijski fakultet, smjer medicinska biokemija ili završen Medicinski fakultet sa specijalizacijom iz hematologije, položen stručni ispit i važeće odobrenje za rad, važeća potvrda o nekažnjavanju, služenje računalom i znanje engleskog jezika te iskustvo rada od barem dvije godine. Poslodavac nudi stalan posao, neto početnu plaću od 15.000 kuna za kandidate koji potpuno zadovoljavaju uvjete natječaja, božićnicu, regres, mogućnost dogovora oko stana i isplate prijevoza, mogućnost financiranja specijalizacije za magistre u budućnosti. Prijavite se najkasnije do 29.2.

Plodine d.d. zapošljava u Vodnjanu: poslovođa (m/ž), voditelj gastro odjela (m/ž), zamjenik poslovođe (m/ž), voditelj odjela mesnice (m/ž), prodavač (m/ž), voditelj odjela voća i povrća (m/ž), mesar (m/ž), konobar (m/ž). Prijave su otvorene do 18.2. Očekuje se višegodišnje iskustvo u trgovini, osobito prehrambenim proizvodima, visoka razina etike i poštenje, ostvarivanje zadanih parametara poslovanja, spremnost na timski rad. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se ovdje.

Metro Cash & Carry d.o.o. u potrazi je za sezonskim radnikom (m/ž). Rad se odvija u Puli i Poreču. Posao se sastoji od izlaganja artikala i punjenja polica, praćenja evidencije isteka rokova, rada na blagajni i ostalo. Poslodavac omogućuje program obuke u počecima rada. Osigurane su naknade za noćni rad, praznike i nedjelje. Rok prijave je 1.3. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji referent prodaje strojeva i alata (m/ž) za područje Istre i Kvarnera. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje tehničkog ili ekonomskog usmjerenja. Poželjno je iskustvo rada na području prodaje/ programiranja/ servisiranja CNC strojeva za obradu metala. Posao se sastoji od aktivne potrage za novim kupcima i odgovornosti za ostvarenje plana prodaje, izrade prezentacija i ponuda za kupce i ostalo. Prijavite se do 29.2. ovdje.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji stolar/ tesar (m/ž). Mjesto rada je Rovinj. Traži se srednja stručna sprema, iskustvo u stolariji, volja za učenjem, ozbiljnost i marljivost. Poslodavac nudi početnu plaću od netto 5.000 kuna. Prijave su otvorene do 27.2. Prijavite se putem linka.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Poreču. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine. Traže se timski igrači koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, fleksibilni, odgovorni i otvoreni kandidati koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 29.2. putem linka.

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

POREČ: Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače - Među vrhunskim predavačima i NEDO PINEZIĆ

POREČ: Besplatna edukacija za privatne iznajmljivače – Među vrhunskim predavačima i NEDO PINEZIĆ

Porezna i carina u akciji uoči VALENTINOVA - Na "udaru" cvjećarnice i još 2 djelatnosti

Porezna i carina u akciji uoči VALENTINOVA – Na “udaru” cvjećarnice i još 2 djelatnosti