in

TRAŽITE POSAO? Ovaj tjedan zapošljavaju Plava laguna, Adriatic Kamp, Plodine, Zigante Tartufi…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Plava Laguna zapošljava suradnika u rezervacijskom centru (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave je 11.2. Posao obuhvaća svakodnevnu telefonsku i e – mail komunikaciju s potencijalnim gostima Plave Lagune, zaprimanje rezervacija te sastavljanje ponude u cilju prodaje smještajnih kapaciteta. Potrebna je osoba sklona aktivnoj prodaji i kontaktu s ljudima. Poznavanje stranih jezika, rada na računalu, točnost i odgovornost poželjne su vještine. Aplicirajte.

Adriatic Kamp d.o.o. traži domaćina u kampu (m/ž). Mjesto rada: Karigador, Tar, Poreč, Funtana i Rovinj. Rok prijave je 15.2. Glavne odgovornosti radnog mjesta su čišćenje mobilnih kućica, prihvat gostiju, naplate, odjava i prijava gostiju. Poslodavac nudi smještaj, neto primanja od 6.280 kuna i stimulacije. Prijavite se.

Jet2.com Limited zapošljava na poziciji Customer Helper – Customer Service Agent – PUY (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 5.3. Traži se izvrsno znanje engleskog i hrvatskog jezika, pružanje sjajne korisničke podrške, odlične komunikacijske vještine, prijašnje iskustvo u korisničkoj podršci te je poželjno iskustvo u zrakoplovnoj industriji. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i plaćenu edukaciju. Prijavite se na linku.

Auro Domus d.o.o. traži trgovca/ djelatnika u mjenjačnici – sezonski (m/ž). Prijave su otvorene do 24.2. Mjesto rada: Rabac, Pula, Premantura, Medulin, Motovun, Poreč, Funtana, Fažana, Umag, Rovinj, Novigrad. Potrebno je osnovno znanje rada na računalu. Aplicirajte.

Plodine d.d. zapošljava u Vodnjanu: poslovođa (m/ž), voditelj gastro odjela (m/ž), zamjenik poslovođe (m/ž), voditelj odjela mesnice (m/ž), prodavač (m/ž), voditelj odjela voća i povrća (m/ž), mesar (m/ž), konobar (m/ž). Prijave su otvorene do 18.2. Očekuje se višegodišnje iskustvo u trgovini, osobito prehrambenim proizvodima, visoka razina etike i poštenje, ostvarivanje zadanih parametara poslovanja, spremnost na timski rad. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se ovdje.

Zigante Tartufi d.o.o. traži vozača/ dostavljača u domaćem i međunarodnom transportu (m/ž). Rad se odvija u Plovaniji. Nude se plaćeni troškovi i dnevnice, mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Očekuje se vozačka dozvola B kategorije, točnost i odgovornost, pridržavanje zadanih rokova, dobro fizičko zdravlje i motivacija za rad. Prijavite se najkasnije do 23.2. ovdje.

Bak d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u trgovini odjeće. Mjesto rada: Umag, Poreč, Rovinj, Pula. Potrebne su izvrsne komunikacijske sposobnosti i znanje engleskog jezika. Prijave su otvorene do 25.2. Prijavite se.

Metro Cash & Carry d.o.o. u potrazi je za sezonskim radnikom (m/ž). Rad se odvija u Puli i Poreču. Posao se sastoji od izlaganja artikala i punjenja polica, praćenja evidencije isteka rokova, rada na blagajni i ostalo. Poslodavac omogućuje program obuke u počecima rada. Osigurane su naknade za noćni rad, praznike i nedjelje. Rok prijave je 1.3. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji referent prodaje strojeva i alata (m/ž) za područje Istre i Kvarnera. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje tehničkog ili ekonomskog usmjerenja. Poželjno je iskustvo rada na području prodaje/ programiranja/ servisiranja CNC strojeva za obradu metala. Posao se sastoji od aktivne potrage za novim kupcima i odgovornosti za ostvarenje plana prodaje, izrade prezentacija i ponuda za kupce i ostalo. Prijavite se do 29.2. ovdje.

Kadus d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava radnika na viličaru u skladištu (m/ž). Rok prijave je 29.2., a mjesto rada Poreč. Uvjeti su iskustvo rada na viličaru te položen certifikat upravljanja s viličarem. Nudi se stimulativna plaća, smještaj i topli obrok te su mogući bonusi. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

UMAG: Policajci zaustavili mladu dilericu i pronašli kod nje drogu, vagu, novac…

En Primeur: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb