in

Tražite posao u Istri? Aktivno je više od 3.500 natječaja!

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

My Fides j.d.o.o. zapošljava grill majstora (m/ž), voditelja kuhinje (m/ž), čistača (m/ž), konobara (m/ž), kuhara (m/ž), operatera u pozivnom centru (m/ž), sobara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) i regrutera za rad u ljudskim resursima (m/ž) u Puli. Plaća se razlikuje ovisno o poziciji te seže do iznosa od 10.000 kuna. Ako vas zanima jedna od prethodno navedenih pozicija kliknite na link.

McDonald’s zapošljava na poziciji radnik u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Poslodavac traži timskog igrača koji će uživati u restoranskim druženjima. Idealan kandidat je fleksibilna, odgovorna i otvorena osoba koja voli usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet, a poslodavac će vas uvesti u posao. McDonald’s nudi stabilno i sigurno radno mjesto, edukaciju u restoranu i izvan njega te odlične tematske tulume za djelatnike. Ostale detalje ovog natječaja potražite na linku.

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) u Puli i Rijeci. Novozaposlene osobe bit će zadužene za motiviranje, mentoriranje, obuku prodajnog osoblja, zapošljavanje novih osoba, ispunjavanje prodajnih ciljeva, rješavanje pritužbi. Osim toga brinut će o zadovoljstvu kupaca te obavljati druge srodne poslove. Očekuju se dvije godine iskustva na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji. Kandidat mora imati izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine te poznavati engleski jezik. Očekuje se i znanje rada u programskom paketu MS Office. Nudi se konkurentska plaća uz bonuse. Za prijavu kliknite ovdje.

Bipa traži blagajnika (m/ž) u Rovinju. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za usluživanje kupaca, naplatu robe i brigu izgledu prodavaonice. Od kandidata se traži poznavanje engleskog jezika. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Želite se prijaviti? Kliknite na link.

Poduzeće Buščina Stil planira zaposliti sobara (m/ž) u Umagu. Poželjno je osnovno poznavanje barem jednog stranog jezika. U obzir dolaze osobe sa završenom osnovnom, trogodišnjom ili četverogodišnjom školom. Radno iskustvo nije potrebno. Smještaj je osiguran. Prijave na ovaj natječaj se zaprimaju do 30.06. Detalje možete pronaći na linku.

Obrt Kaptol nekretnine iz Pule zapošljava 2 agenta za posredovanje u prometu nekretnina (m/ž). Novozaposlena osoba bit će zadužena za dnevno praćenje tržišta nekretnina, administrativne poslove vezane uz obradu nekretnina, savjetovanje i brigu o postojećim i novim klijentima te za obavljanje drugih srodnih poslova. Kandidat mora imati dobre prodajne, komunikacijske i organizacijske vještine. Trebate znati barem jedan strani jezik. Očekuje vas poticajno i stimulativno okruženje. Nudi se mogućnost vrlo dobre zarade po učinku, odnosno po realizaciji prodajnog plana. Ako se želite prijaviti, kliknite na link.

Suzy Servis d.o.o. zapošljava 4 čistača (m/ž) za rad u općini Vrsar. Radno iskustvo nije potrebno. Minimalan uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 08.07. možete pronaći na linku.

Obrt Morski Val planira zaposliti servira (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a rok prijave 30.06. Očekuje se pola godine radnog iskustva. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pomoć konobaru pri nošenju hrane i pića te za spremanje stolova. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom srednjom školom te položenim vozačkim ispitom B kategorije. Za više informacija kliknite ovdje.

Kotiga j.d.o.o. traži pizza majstora (m/ž) za rad u naselju Finida. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Kandidat mora imati minimalno godinu dana radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Natječaj je otvoren do 30.06. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na linku.

Poduzeće Generali osiguranje traži čak 2 savjetnika u prodaji (m/ž) za rad u Umagu. Novozaposlene osobe bavit će se posredovanjem pri sklapanju osigurateljnih proizvoda, savjetovanjem i izradom ponuda. Radno iskustvo nije potrebno. Natječaj je otvoren do 22.06. Kliknite na link za više detalja.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

OTVARAJU SE POMORSKI GRANIČNI PRIJELAZI: 200 tisuća osoba je najavilo dolazak u Hrvatsku, od čega 70 tisuća turista

OTVARAJU SE POMORSKI GRANIČNI PRIJELAZI: 200 tisuća osoba je najavilo dolazak u Hrvatsku, od čega 70 tisuća turista

Bez vode 12. lipnja 12 porečkih ulica

Bez vode 12. lipnja 12 porečkih ulica