in

TRAŽITE POSAO U ISTRI? Hitno se traže građevinski radnici, NET developer, konobari, voditelj trgovine, prodavači…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Mobia d.o.o. traži unapređivača prodaje (m/ž) u Puli. Rok prijave je 27.8. Uvjeti su komunikativnost, prilagodljivost radu, kreativnost. Poslodavac nudi stručnu edukaciju uz rad, napredovanje, dnevne i mjesečne bonuse i stimulacije. Prijavite se.

Sobot Software d.o.o.  zapošljava na poziciji .NET Developer (m/ž) u Rovinju. Potrebno je više od tri godine radnog iskustva. Provjerite detalje na linku.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž)  i zamjenika voditelja trgovine (m/ž) u Puli. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

Arena Casino u Puli traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok prijave je 31.8. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

My Fides j.d.o.o za potrebe klijenta zapošljava u Puli na poziciji operator u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 28.8. Posao obuhvaća komunikaciju s korisnicima talijanskog govornog područja putem telefona, mail-a i chat-a. Prijavite se.

Cobra Security d.o.o. zapošljava zaštitara ili čuvara s licencom (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 10.9. Potrebno je više izvršitelja. Potrebna je zaštitarska licenca. Više na linku.

San Gradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama: fasader (m/ž), tesar (m/ž) i armirač (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 31.8. Provjerite kako aplicirati na linku.

Aluminijska bravarija Mauro Reganzin zapošljava na poziciji pomoćni radnik u proizvodnji ALU i PVC stolarije (m/ž). Mjesto rada je Grožnjan, a rok prijave 17.9. Traži se mlada, odgovorna i perspektivna osoba, sa željom usvajanja radnog iskustva. Postoji mogućnost napredovanja. Više na linku.

Buščina stil d.o.o. traži konobara (m/ž) za rad u Umagu. Rok prijave je 30.8. Potrebno je poznavanje barem jednog stranog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu. Više na linku.

Ekspert gradnja d.o.o. zapošljava u Buzetu: zidar (m/ž), tesar (m/ž), rukovatelj asfalterskim finišerom (m/ž) i rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Traži se relevantno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

POREČ: Obilježen dovršetak obnove ZVONIKA EUFRAZIJANE vrijedne 2,4 milijuna kuna

POREČ: Dežurne ljekarne nedjeljom u kolovozu, rujnu i listopadu