in

TRAŽITE POSAO? U Istri ovog tjedna zapošljavaju Stanić, Euro Tim, Tri M, Intersport, Inter-auto…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Stanić d.o.o. traži vozača/ prodavača i komercijalista za prodaju sladoleda (m/ž) u Puli. Prijavite se najkasnije do 28.2. Za poslove je potrebna srednja stručna sprema i minimalno dvogodišnje iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima. Aplicirajte.

Europa 92 zapošljava prodavača (m/ž) i voditelja poslovnice (m/ž) u Puli. Rok prijave je 12.3. Poslodavac traži ljubaznost i usmjerenost na potrebe kupca, pouzdanost, dinamičnost, motiviranost, prilagodljivost , prepoznavanje odjevnog stila i potrebe kupaca. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Aplicirajte.

My Fides j.d.o.o za potrebe klijenta zapošljava u Istri na pozicijama: konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i pizza majstor (m/ž). Prijave su otvorene do 21.2. Potrebno je relevatno radno iskustvo, a za neke se pozicije osigurava i smještaj. Potražite ostale poslove ovog poslodavca u ponudi i aplicirajte ovdje.

Kadus d.o.o. za potrebe klijentazapošljava na poziciji bravar/ limar (m/ž). Mjesto rada su Labinci i Kaštelir. Rok prijave je 8.3. Potrebno je više izvršitelja. Traži se srednja stručna sprema, potrebna je položena B kategorija i izražen osjećaj kolegijalnosti te afinitet prema timskom radu. Prednost donosi više radnog iskustva u sličnim poslovima. Poslodavac nudi mogućnost ostvarivanja bonusa i ostalih novčanih stimulacija, omogućuje smještaj i radnu opremu te topli obrok. Prijavite se.

Euro Tim d.o.o. traži nove radne snage na pozicijama: vozač/ dostavljač (m/ž) i referent prodaje (m/ž) u mjestu Škropeti. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Rok prijave je 4.3. Prijavite se na linku.

Trgometal d.o.o. zapošljava autodizaličara (m/ž) i vozača kamiona s hidrauličkom dizalicom (m/ž). Mjesto rada je Žminj. Prijave su otvorene do 24.2. Potrebno je znanje engleskog, talijanskog ilii njemačkog jezika. Vozačke dozvole B,C i E nužne su. Traži se trogodišnje radno iskustvo. Prijavite se.

Tri M zapošljava sistemskog inženjera juniora i seniora (m/ž). Potrebna su dva izvršitelja. Rad se odvija u Poreču. Rok prijave je 18.3. Radno iskustvo je godinu dana. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Glavne odgovornosti su prikupljanje i analiza zahtjeva kupaca, savjetovanje kupaca o primjeni IT tehnologije, izrada planova, instalacija i konfiguracija. Prednost donosi posjedovanje industrijskih stručnih certifikata poželjno CCNA, CCMP, MCSA, MCSE. Više na linku.

Intersport H d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Puli i Umagu. Prijave su otvorene do 6.3. Traži se više izvršitelja. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i završena srednja stručna sprema. Traži se poznavanje jednog stranog jezika. Glavne su odgovornosti rad u trgovini sportskom opremom, prodaja biciklističkog i fitness asortimana. Potražite kako aplicirati.

Crippacampeggio u potrazi je za skladištarem (m/ž) i radnikom u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Višnjan. Traži se srednja stručna sprema. Rok prijave je 29.2. Detalje pronađite ovdje.

Inter – auto d.o.o. traži referenta u agenciji (m/ž) u Umagu. Rok prijave je 24.2. Traži se više izvršitelja. Potrebna je računalna pismenost, poznavanje stranih  jezika u govoru i pismu (engleski, talijanski i njemački). Posao obuhvaća rad sa strankama u agenciji. Više o poslu na linku.

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

TAR: Tribina za građane o održivom gospodarenju otpadom 3. svibnja

VRSAR: Javna tribina o pravilnom zbrinjavanju otpada

TAR: Nova tjedna ponuda u DeguStazioneu za 100 kuna

TAR: Večer uz vina Cossetto u DeguStazioneu