in

TRAŽITE POSAO U ISTRI? Pogledajte ponudu radnih mjesta u Poreču, Funtani, Puli, Kaldiru, Bujama, Umagu…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji operatori telefonici Outbound (m/ž) i operator u korisničkoj podršci putem chata i maila na srpskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula. Poslodavac traži odlično poznavanje talijanskog, odnosno srpskog jezika, odlične komunikacijske vještine, sposobnost rada u timu, računalnu pismenost. Aplicirajte.

Kuglana, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava pizza majstora (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 10.6. Posao obuhvaća pripremu tijesta za pizzu i izradu pizza. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana te srednja stručna sprema. Više na linku.

Benvenuti zapošljava voditelja prodaje i marketinga (m/ž) u Kaldiru. Rok prijave je 25.5. Posao obuhvaća vođenje prodajnog tima, organizaciju i vođenje prodajne sukladno prihvaćenim cijenama, kreiranje prodajnih uvjeta, prodajnih matrica i slično. Potrebni su uvjeti iskustvo u vođenju prodajno/marketinškog tima, sposobnost vođenja, proaktivnost, motiviranost, ambicioznost, visoka razina odgovornosti. Detalje provjerite ovdje.

Vapour International d.o.o. traži telefonista – djelatnika u call centru (m/ž). Lokacija rada je Buje, a prijave su otvorene do 28.5. Poslodavac omogućuje početni tečaj i stalno ažuriranje znanja i vještina uz mogućnost profesionalnog rasta unutar radnih timova. Provjerite detalje ovdje.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnika na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Lokacija rada je Umag, a prijaviti se možete najkasnije do 21.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjeti su srednja stručna sprema ili KV poželjno tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, radno iskustvo od najmanje šest mjeseci na sličnim poslovima, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office programima. Prijavite se.

Sport Concept d.o.o. zapošljava djelatnika na sportskim sadržajima (m/ž). Lokacija rada je Funtana, a prijaviti se možete do 31.5. Posao obuhvaća komunikativnost i spremnost pomoći svakom gostu, paziti na radno okruženje, opremu i rekvizite. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Detalje provjerite ovdje.

Cvrčak zapošljava pekara bureka i pizze (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete do 3.6. Posao obuhvaća pripremu namirnica za peku bureka i pizze te održavanje čistoće radnog mjesta. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Više na linku.

TGT Adriatik zapošljava strojara na građevinarskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 27.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Holistika d.o.o. traži masera – terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Radno mjesto je u kampu 4 zvjezdice i resort naselju sa 4 zvjezdice u Poreču. Obzirom na rad sa gostima iz inozemstva poželjno poznavanje, njemačkog ili engleskog jezika. Više na linku.

Partner Plus, obrt, zapošljava samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete do 31.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Posao obuhvaća knjiženje ulaznih i izlaznih računa, izvoda, obračun PDV-a i obračun plaća. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

TAR: GIULIANO VOJNOVIĆ, kandidat za načelnika: „Smanjit ćemo komunalni doprinos za stalne stanovnike i izgraditi stanove za mlade obitelji“

Poreč izgubio od Nexea