in

Tražite posao u ISTRI: Pogledajte što se nudi u Plovaniji, Kanfanaru, Novigradu, Grožnjanu, Puli, Umagu…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Zigante Tartufi zapošljavaju radnika u proizvodnji i etiketirnici (m/ž). Mjesto rada je Buje – Plovanija, a prijave su otvorene do 18.9. Potrebna je srednja stručna sprema, a poželjno je iskustvo u radu. Od kandidata se očekuje samostalnost u radu, odgovornost prema poslu te timski rad. Prijavite se.

Dvigrad Telekom traže administratora u uredu (m/ž). Mjesto rada je Kanfanar, a prijave su otvorene do 24.9. Posao obuhvaća računovodstvene poslove, pisanje poslovnih dopisa, organizaciju rada, koordinaciju s računovodstvom, kontrolu, izdavanje, slanje i pripremu ulazne i izlazne dokumentacije. Poslodavac nudi redovita primanja, zaposlenje na neodređeno, rad u dinamičnom i međunarodnom okruženju, stručno usavršavanje i kontinuiranu edukaciju. Prijavite se.

Adriatic Holidays d.o.o. traži glavnog konobara/ konobara (m/ž). Lokacije rada su Novigrad / Grožnjan / Oprtalj. Poželjno je iskustvo poslova u baru (barmen ili vanjski konobar) ili posluživanja hrane u restoranu. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Aplicirajte.

CCC zapošljava prodavača (m/ž) u Puli. Prijave se zaprimaju do 15.9. Posao obuhvaća prodaju obuće i torbi, rad, savjetovanje i brigu o zadovoljstvu kupaca, rad na blagajni, financijske poslove i pripremu prodajne dokumentacije. Poželjno je radno iskustvo u prodaji, komunikativnost, ljubaznost, marljivost te sklonost timskom radu. Prijavite se ovdje.

posao.hr (za klijenta) u potrazi je za Marketing Managerom (m/ž) i djelatnikom u održavanju (m/ž). Lokacije rada su Buje i Novigrad, a prijave su otvorene do 13.9. Posao obuhvaća rad u stabilnoj organizaciji te mogućnost razvitka i napredovanja. Prijavite se.

Nera d.o.o. zapošljava kontrolora i voditelja proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Buzet, a prijave su otvorene do 6.10. Posao podrazumijeva kontrolu varova na kabinama, kontrolu materijala prilikom uvoza, kontrolu zaprimljenog materijala sa nacrtima i slično. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite više ovdje.

Obiteljski dom Villa Elisa zapošljava njegovatelja – bolničara (m/ž). Mjesto rada je Šišan, a prijave su otvorene do 12.9. Potreban je položeni tečaj za njegovatelja/icu. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Meneghetti d.o.o. zapošljava na pozicijama: sobar (m/ž), recepcionar (m/ž), radnik u vinariji (m/ž), kuhar (m/ž), perač posuđa (m/ž). Mjesto rada su Bale. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava u Umagu na pozicijama operater u mix stanici (m/ž), radnik na selekciji otpada/ viličarist (m/ž), strojar 3 (m/ž). Rok prijave je 17.9. Potrebne su organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunukativnost te pozitivan stav i kreativan duh. Aplicirajte.

Eko servis Matić zapošljava diplomiranog veterinara (m/ž) u Pazinu. Rok prijave je 16.9. Posao podrazumijeva brigu o zdravlju domaćih i kućnih životinja, sprečavanje bolesti krupne i sitne stoke, peradi i dr. domaćih životinja… Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Pozitivni trendovi u Bujama: Raste broj rođene djece, vrtićaraca i prvašića

Drugi dan BOOKtige: Program za djecu i dodjela glavne Nagrade festivala za “Pedeset cigareta za Elenu”