in

Tražite posao u Istri? Traže se bageristi, prodavači, inženjeri, kuhari, električari…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

BO Hotel Palazzo d.o.o. zapošljava sobara (m/ž) i konobara (m/ž) za rad u Istarskoj županiji. Potrebno je iskustvo rada od godine dana. Rok prijave je 28.7. Aplicirajte.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava sezonskog radnika (m/ž) u Poreču. Posao obuhvaća izlaganje artikala i punjenje polica, praćenje evidencije isteka rokova, rad na blagajni, pripremu i praćenje protoka dokumentacije vezane uz slaganje robe, dostavu i povrat robe i ostalo. Prijave su otvorene do 21.7. Prijavite se ovdje.

Plin Projekt d.o.o. traži vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 15.8. Potrebno je više izvršitelja na poziciji s radnim iskustvom od godinu dana. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite više na linku.

Novation Tech Istria d.o.o. zapošljava cnc poslužitelja (m/ž). Mjesto rada je Labin, a rok prijave 14.8. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Poslodavac očekuje preciznost u radu, osnovno razumijevanje tehničkih nacrta i metalnih profila, poznavanje i korištenje mjernih instrumenata. Više na linku.

Mainenti d.o.o. zapošljava rukovatelja radnim strojevima – bagerista (m/ž). Mjesto rada je Višnjan, a rok prijave 6.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola C i E kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Teh In Istra d.o.o. traži elektroinstalatera – električara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 31.7. Potrebno je iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje na linku.

Pinesta d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Novigradu. Rok prijave je 13.8. Poslodavac nudi zajednički smještaj. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom i četverogodišnjom stručnom spremom. Provjerite kako aplicirati.

Crimppi Istra d.o.o. traži prodajnog inženjera u proizvodnji kabelskih sklopova (m/ž). Mjesto rada je Žminj, a rok prijave 3.8. Posao se sastoji od izrade liste materijala i popisa operacija na temelju dokumentacije dobivene od kupca i ostalo. Potrebno je aktivno korištenje stranim jezikom u govoru i pismu, poznavanje rada MS Office paketa. Provjerite detalje o poslu ovdje.

D.O.N.I.S. d.o.o. traži perača posuđa (m/ž). Mjesto rada je Kringa, a rok prijave 10.8. Iskustvo nije važno. Provjerite detalje prijave na linku.

Skiper hoteli d.o.o. traže kuhara (m/ž) u Savudriji. Rok prijave je 31.7. Očekuje se iskustvo od dvije godine i srednja stručna sprema. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

PLENKOVIĆ OBJAVIO PLAN OTVARANJA U TRI FAZE: Prva počinje u ponedjeljak, evo kada kreće rad škola, vrtića, kafića, frizera, kad će biti državna matura...

Osniva se Ministarstvo turizma, sporta i mladih, na čelu Nikolina Brnjac?

FEEL TAR-VABRIGA - Uspješno 1. izdanje nove gourmet manfestacije - Pogledajte kako je bilo!

TAR: Vina Roxanich i fine delicije u DeguStazioneu – rezervirajte svoje mjesto!