in

Tražite posao u Istri? Traže se specijalisti za marketing, prodavači, stolari, voditelj gradilišta…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Reca d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika za kupce autoservisnog sektora (m/ž) za područje Istre i Primorja. Rok prijave je 13.7. Potrebna je minimalna srednja stručna sprema i spremnost na stalni terenski rad. Poslodavac nudi odgovarajuću fiksnu plaću sa stimulativnim dijelom sukladnim učinku te službeno vozilo. Prijavite se na linku.

D&A d.o.o. zapošljava specijalista online marketinga (m/ž) u Puli. Rok prijave je 15.7. Potrebno je razumijevanje i poznavanje novih medija, alata i tehnika digitalnog marketinga i društvenih mreža. Traži se dvogodišnje radno iskustvo. Prijavite se ovdje.

Trgometal d.o.o. traži voditelja gradilišta (m/ž) u Žminju. Posao se obavlja u uredu, proizvodnom pogonu te privremeno na gradilištima. Rok prijave je 16.7. Aplicirajte.

CCC Hrvatska zapošljava prodavača (m/ž) u Puli. Rok prijave je 14.7. Potrebna je srednja stručna sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, komunikativnost, ljubaznost i iskustvo u prodaji. Prijavite se putem linka.

Projekt i.m. 2000 d.o.o. zapošljava stolara/ montera namještaja (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave 14.7. Poslodavac nudi primanja od 6.000 kuna. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta traži agenta korisničke podrške na talijanskom jeziku (m/ž) i agenta terenske prodaje (m/ž). Mjesto rada je Pula. Poslodavac nudi fiksnu plaću i bonuse. Prijavite se.

House of Jobs zapošljava za potrebe klijenta na pozicijama: kuhar (m/ž), konobar (m/ž) i zavarivač (m/ž). Lokacija rada je Poreč. Potrebno je radno iskustvo. Pogledajte uvjete i prijavite se ovdje.

My Fides j.d.o.o za potrebe klijenta zapošljava operatora u pozivnom centru (m/ž) i grill majstora (m/ž) u Puli. Rok prijave je 17.7. Aplicirajte.

Markething zapošljava stručnjaka za digitalni marketing u Puli. Rok prijave je 14.7. Posao se sastoji od izrade online kampanja, pisanja sadržaja, optimizacije web stranica i slično. Provjerite uvjete na linku.

Mainenti d.o.o. zapošljava rukovatelja radnim strojevima – bagerista (m/ž). Mjesto rada je Višnjan, a rok prijave 6.8. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola C i E kategorije. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

POREČ: Postavljena kolažna instalacija "Od celuloze do pejzaža", rad mladih na radionici u sklopu 60. Annala

POREČ: Postavljena kolažna instalacija “Od celuloze do pejzaža”, rad mladih na radionici u sklopu 60. Annala

Potpisan Sporazum o sufinanciranju dodatnog tima Hitne pomoći za Rovinj, Žminj, Bale i Kanfanar

Potpisan Sporazum o sufinanciranju dodatnog tima Hitne pomoći za Rovinj, Žminj, Bale i Kanfanar