in

Tražite posao u ISTRI? Zapošljavaju tvrtke u Poreču, Kašteliru, Umagu, Rapcu, Livadama, Puli…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Orchis d.o.o. zapošljava kozemtičara (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 5.4. Posao obuhvaća rad u jedinstvenom okruženju i mogućnost stalnog zaposlenja te educiranje. Potrebno je iskustvo u rad u s tretmanima lica, masažama, noktima, depilacijama, maderoterapijom, pedikurama i manikurama. Prednost imaju kandidati koji poznaju rad sa SHR ili diodnim laserom, iskustvo i znanje medicinske pedikure i slično. Aplicirajte.

Euromehanika d.o.o. zapošljava automehaničara / mehatroničara (m/ž) u Kašteliru. Prijaviti se možete najkasnije do 5.4. Poslodavac nudi redovita i stimulativna primanja, plaćeni prijevoz, smještaj i stalni radni odnos. Poslodavac nudi stimulacijske nagrade za postignute rezultate u produktivnosti obavljanja poslova. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnike na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se traže organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Potrebna je srednja stručna sprema ili KV tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, radno iskustvo od najmanje pola godine, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office-u. Prijavite se.

Maslinica d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž) i kuhara (m/ž). Mjesto rada je Rabac. Potrebno je radno iskustvo te znanje njemačkog ili talijanskog jezika. Očekuje se KV ili srednja stručna sprema. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava diljem Istre: Customer Care Project Manager na hrvatskom jeziku (m/ž), operater u pozivnom centru na hrvatskom jeziku (m/ž), operater u pozivnom centru na srpskom jeziku (m/ž). Provjerite uvjete poslodavaca i aplicirajte na željeni posao ovdje.

Privatna praksa fizikalne terapije Damir Deković zapošljava fizioterapeuta (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 30.4. Posao obuhvaća veliku usmjerenost klijentu, želju za napredovanjem u struci, proaktivnost i konstantno usavršavanje kroz edukacije. Potrebno je poznavanje barem jednog stranog jezika – engleskog ili talijanskog. Završeni tečaj iz manualne terapije je prednost, ali nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Omot d.o.o. traži voditelja kuhinje restorana (m/ž). Mjesto rada je Buzet, a prijaviti se možete do 5.4. Potrebna je srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Očekuje se radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i sklapanja ugovora na neodređeno. Više na linku.

Walter W-M, obrt za keramičarske usluge, zapošljava keramičara (m/ž) u Kašteliru. Rok prijave je 23.4. Potrebni su KV keramičari/ ke. Očekuje se radno iskustvo od minimalno godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Gostionica Tartuf, obrt, zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada u Livade, a prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Poželjno je iskustvo u struci te poznavanje talijanskog i/ ili engleskog jezika. Poslodavac osigurava jedan topli obrok. Uvjet je završena srednja škola. Provjerite detalje ovdje.

Znanstvena kutija j.d.o.o. zapošljava asistenta u steam radionicama za djecu (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 21.4. Posao obuhvaća asistiranje tijekom radionica s djecom, izvođenje predstava i dječjih rođendana. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Novi broj časopisa Bujština u prodaji – Pregršt zanimljivih priča, intervjua i aktualnih tema

Bez vode 31. ožujka dio Kaštelira i Nove Vasi