in

TRAŽITE POSAO U ISTRI? Zapošljavaju tvrtke u Puli, Novigrad, Umagu, Poreču, Savudriji…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji operatori telefonici Outbound (m/ž) i operator u korisničkoj podršci putem chata i maila na srpskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula. Poslodavac traži odlično poznavanje talijanskog, odnosno srpskog jezika, odlične komunikacijske vještine, sposobnost rada u timu, računalnu pismenost. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Heavy Equipment Sales Representative (m/ž). Lokacija rada obuhvaća Istru i Primorje. Uvjeti su srednjoškolska sprema ili viša stručna sprema, iskustvo u prodaji, relevantno znanje, orijentiranost na prodaju i praktično iskustvo, računalna pismenost i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

RCP Vermietung d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Novigradu. Rok prijave je 13.5. Poslodavac nudi sezonski posao s mogućnošću stalnog zaposlenja, dobru timsku atmosferu te redovnu i adekvatnu zaradu. Potrebni su uvjeti znanje njemačkog jezika, a poželjno i engleskog, godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži radnika na sortiranju i pakiranju gotovih proizvoda (m/ž). Lokacija rada je Umag, a prijaviti se možete najkasnije do 21.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjeti su srednja stručna sprema ili KV poželjno tehničkog, grafičkog ili strojarskog smjera, radno iskustvo od najmanje šest mjeseci na sličnim poslovima, iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office programima. Prijavite se.

Cvrčak zapošljava pekara bureka i pizze (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete do 3.6. Posao obuhvaća pripremu namirnica za peku bureka i pizze te održavanje čistoće radnog mjesta. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Više na linku.

TGT Adriatik zapošljava strojara na građevinarskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 27.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Holistika d.o.o. traži masera – terapeuta (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete najkasnije do 31.5. Radno mjesto je u kampu 4 zvjezdice i resort naselju sa 4 zvjezdice u Poreču. Obzirom na rad sa gostima iz inozemstva poželjno poznavanje, njemačkog ili engleskog jezika. Više na linku.

Partner Plus, obrt, zapošljava samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a prijaviti se možete do 31.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od pet godina. Posao obuhvaća knjiženje ulaznih i izlaznih računa, izvoda, obračun PDV-a i obračun plaća. Više na linku.

Skiper Hoteli d.o.o. zapošljavaju skladištara (m/ž). Mjesto rada je Savudrija, a prijave su otvorene do 15.5. Posao obuhvaća vršenje istovara i utovara ambalaže, vođenje brige o pravilnom manipuliranju robom u skladištu i transportnom vozilu, vođenje brige o pravilnom smještaju, ispravnosti i čuvanju svih roba smještenih u skladištu i slično. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom srednjom školom. Provjerite više ovdje.

Lloyds design traži Java Script Programera (m/ž). Mjesto rada je Labin, a prijaviti se možete najkasnije do 12.5. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, srednja razina poznavanja JavaScript-a, React-a i React Native-a. Odgovornosti su pružanje podrške ostalim članovima tima, suređivanje s drugim timovima, pisanje održivog koda koji se može koristiti u budućnosti i slično. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

U Kremenju počela gradnja rotora

ŽELJKO PLAVČIĆ, kandidat za načelnika Žminja: Plan je izgraditi novi dom zdravlja, starački dom i dječja igrališta u svim većim naseljima