in

Tražite posao u Istri? Zapošljavaju u Poreču, Puli, Labinu, Buićima…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Wasi d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) za rad u Istarskoj županiji. Rok prijave je 17.11. Poslodavac nudi stimulativna primanja te osigurava službeni automobil i slobodu u radu. Poželjni su poznavanje nautičke opreme i inox galanterije. Aplicirajte.

Projekt i.m. 2000 d.o.o. traži stolara / montera namještaja i vrata (m/ž) za rad u Poreču. Nudi se plaća do 12.000 kuna. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Prijavite se.

My Fides za potrebe klijenta zapošljava agenta u odjelu korisničke podrške (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prijave 15.11. Poslodavac nudi plaćenu edukaciju i stalni radni odnos. Fiksna plaća iznosi 5.100 bruto uz razne bonuse. Potrebni su poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office paketa, komunikativnost, brzina i ljubaznost. Prijavite se ovdje.

Namještaj Mima d.o.o. zapošljava mlađeg voditelja djela asortimana (m/ž) u Puli. Rok prijave je 15.11. Posao obuhvaća naručivanje, planiranje, izradu kalkulacije za pripadajući asortiman uz nadzor nadređenog i slično. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema, znanje engleskog jezika te računalna pismenost. Više na linku.

Euroherc osiguranje zapošljava pribavitelja osiguranja (m/ž) u Labinu. Rok prijave je 28.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Cel. Mar. Media d.o.o. zapošljava video montažera (m/ž) u Puli. Rok prijave je 13.11. Potrebno je poznavanje jednog od programa za video uređivanje. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Poretti zapošljava elektroinstalatera – elektrotehničara (m/ž) u Puli. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema elektrotehničkog ili drugog tehničkog smjera. Potrebno je znanje programiranja računalnih mreža. Više na linku.

Geometricus d.o.o. traži ovlaštenog diplomiranog inženjera geodezije (m/ž). Mjesto rada je Pazin, a rok prijave 10.11. Potreban je položen stručni ispit i radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje ovdje.

Tehnoline Telekom d.o.o. zapošljava IT System administratora (m/ž) u Puli. Rok prijave je 30.11. Potrebno je najmanje dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, vrlo dobro znanje Windows operativnog sustava, visoka razina odgovornosti i inicijative, samostalnost u obavljanju poslova. Više na linku.

Terakop, građevinski obrt, zapošljava radnika u armiračnici (m/ž). Mjesto rada su Buići, a rok prijave 15.11. Posao obuhvaća rad na stroju za obradu metala. Provjerite više.

HTZ traži kandidate na turističku nagradu ANTON ŠTIFANIĆ

KAKVA ĆE BITI TURISTIČKA 2021.? Ostojić: Sigurnost je ključ i za sljedeću sezonu