in

Tražite posao u Istri? Zapošljavaju u Puli, Poreču, Rapcu, Savudriji, Rovinju…

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Manpower za potrebe klijenta zapošljava u Istri na poziciji operater u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž). Rok prijave je 11.3. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, komunikacijske vještine, motiviranost te osnovno poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi stabilan posao, smjenski rad, rad od kuće i plaćenu obuku. Prijavite se.

AutoHrvatska Pula d.o.o. zapošljava seervisnog savjetnika (m/ž) u Puli. Prijaviti se možete najkasnije do 10.3. Posao obuhvaća zaprimanje i isporuku vozila u servis, narudžbu rezervnih dijelova. Potrebna je srednja stručna sprema obrazovnog smjera tehničke ili ekonomske struke. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Adrion d.o.o. zapošljava soboslikare – fasadere (m/ž) za rad u Puli. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 31.3. Posao obuhvaća soboslikarstvo, ličilačke i fasaderske poslove. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite detalje ovdje.

Valamar Riviera d.d. zapošljava na pozicijama: recepcionar (m/ž), animator (m/ž), barmen (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), servir (m/ž), mesar (m/ž), konobar – šankerist (m/ž), sobarica (m/ž), slastičar (m/ž), A La Carte konobar (m/ž), A La Carte kuhar (m/ž). Lokacije rada su Poreč i Rabac. Prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, edukacije i specijalističke obuke te rad u dinamičnom okruženju. Provjerite uvjete i aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

D. P. KOP d.o.o. traži rukovatelja bagerom (m/ž) u Poreču. Prijave se zaprimaju do 31.3. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi mogućnost samačkog smještaja. Sve detalje o poziciji pronađite na linku.

Deltron d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Puli. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća širenje prodajne mreže i pozicioniranje proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme, izradu, praćenje i realizaciju planova prodaje te ostvarenje uspješnih prodajnih rezultata. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, a prednost donosi tehnički smjer. Očekuje se iskustvo u radu s klimatizacijskom opremom, afiniteti prema prodaji, usmjerenost na ispunjenje prodajnih ciljeva i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Skiper Hoteli d.o.o. traže voditelja odjela informatike (m/ž) u Savudriji. Prijavite se najkasnije do 19.3. Posao uključuje rješavanje svih tehničkih i operativnih problema korisnika, osiguravanje sve opreme u ispravnom stanju, osiguranje sigurnosti od uljeza i u skladu sa Kempinski standardima, zakonskim pravilima i propisima. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema te trogodišnje radno iskustvo. Provjerite detalje putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u gradovima diljem Istre. Prijaviti se možete do 19.3. Uvjeti su osnovno poznavanje rada na računalu te engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Talentixx Adria d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava prodavača (m/ž), konobara (m/ž) i čistača (m/ž) u Rovinju. Prijave su otvorene do 24.3. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo. Prijavite se ovdje.

Diligo B d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Rovinju. Prijavite se do 27.3. Posao se odvija u smjenama ili po dogovoru u trgovini tekstilom i kožnom galanterijom. Potrebno je poznavanje njemačkog i engleskog jezika, godinu dana radnog iskustva i srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

PROMO

Bez vode 5. ožujka dio Vrsara

FUNTANA: Nakon izbora općina bez zamjenika načelnika i s manje vijećnika