in

Tražite posao u Istri? Zapošljavaju u Žminju, Savudriji, Umagu, Novigradu, Labinu, Rovinju…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

McDonald’s traži voditelja odnosa s gostima (m/ž) u Rovinju. Prijaviti se možete najkasnije do 7.5. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, mogućnost dodatne stimulacije na plaću te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Očekuje se motivirana, otvorene i komunikativna osoba, osoba koja lako ostvaruje kontakte i timski je orijentirana. Potrebno je poznavanje jednog svjetskog jezika. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji operatori telefonici Outbound (m/ž) i operator u korisničkoj podršci putem chata i maila na srpskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Pula. Poslodavac traži odlično poznavanje talijanskog, odnosno srpskog jezika, odlične komunikacijske vještine, sposobnost rada u timu, računalnu pismenost. Aplicirajte.

TGT Adriatik zapošljava strojara na građevinarskim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Pula, a prijave su otvorene do 27.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Skiper Hoteli d.o.o. zapošljavaju skladištara (m/ž). Mjesto rada je Savudrija, a prijave su otvorene do 15.5. Posao obuhvaća vršenje istovara i utovara ambalaže, vođenje brige o pravilnom manipuliranju robom u skladištu i transportnom vozilu, vođenje brige o pravilnom smještaju, ispravnosti i čuvanju svih roba smještenih u skladištu i slično. U obzir dolaze osobe sa završenom trogodišnjom srednjom školom. Provjerite više ovdje.

Jamnica plus d.o.o. traži vozača kamiona (m/ž) za Žminj. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ili KV te vozačka dozvola C kategorije. Očekuje se fizička sprema za vršenje utovara, a prednost je posjedovanje digitalne kartice i iskustvo u vožnji kamiona. Provjerite detalje na linku.

Lloyds design traži Java Script Programera (m/ž). Mjesto rada je Labin, a prijaviti se možete najkasnije do 12.5. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, srednja razina poznavanja JavaScript-a, React-a i React Native-a. Odgovornosti su pružanje podrške ostalim članovima tima, suređivanje s drugim timovima, pisanje održivog koda koji se može koristiti u budućnosti i slično. Više na linku.

Deni, obrt za keramičarske usluge, zapošljava keramičara / podopodlagača (m/ž) za rad u Puli. Prijave su otvorene do 5.5. Potrebno je iskustvo rada za postavljanje pločica. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Larix d.o.o. iz Umaga traži vozača teretnog vozila (m/ž). Prijave su otvorene do 30.4. Posao obuhvaća vožnju teretnog vozila do 3.5. tona ukupne mase za poslove u nacionalnom i međunarodnom prometu. Detalje provjerite ovdje.

Eures d.o.o. traži savjetnika za EU fondove i administratora (m/ž). Mjesto rada je Umag, a prijave su otvorene do 6.5. Posao podrazumijeva vođenje EU projekata, rad s privatnim tvrtkama, javnom i lokalnom upravom, pronalaženjem konkretnih rješenja za klijenta, savjetovanje klijenta prilikom odabira natječaja i slično. Provjerite detalje putem linka.

Autoprijevoz Polleto traži automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Novigrad, a prijave su otvorene do 27.5. Posao obuhvaća rad u mehaničarskoj radioni i popravak motornih vozila. Potrebna je srednja stručna sprema i petogodišnje radno iskustvo. Detalje provjerite ovdje.

Za dodatne poslove u Istarskoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

POREČ: Lionsi za Dan grada organiziraju koncert String Quartet 4stringsa

HTZ tijekom sezone očekuje više od 180 aviolinija prema Hrvatskoj